Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei ÎCCJ: Ioan Avram Mureşan, condamnat la 7 ani de închisoare cu executare

ÎCCJ: Ioan Avram Mureşan, condamnat la 7 ani de închisoare cu executare

scris de A.B.
8 afisari

Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Mureşan îşi va petrece următorii  7 ani după gratii. Instanţa urmează să emită mandatul de executare a pedepsei.

muresan

foto: emaramures.ro

Fostul ministru al agriculturii Ioan Avram Mureşan a primit, luni, verdictul final în dosarul de deturnare de fonduri în care a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins recursul înaintat de fostul demnitar la decizia iniţială, astfel că Mureşan trebuie să se predea autorităţilor în termen de 24 de ore pentru a fi plasat în detenţie. Instanţa urmează să emită mandatul de executare a pedepsei, care va fi trimis în cazul lui Ioan Avram Mureşan la Serviciul Urmăriri din Poliţia Baia Mare, pentru punerea în executare.

De asemenea, Completul de cinci judecători a păstrat şi sentinţele decise în cazul celorlalţi inculpaţi din dosar. Astfel, Ioan Enea Truţă a rămas cu pedeapsa de şapte ani de închisoare cu executare pentru deturnare de fonduri şi a fost achitat pentru complicitate la luare de mită, iar Silvia Căpitanu (fostă Buzatu) a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare pentru deturnare de fonduri.

10 comentarii

Ciu Huhu 28-05-2012 - 15:28

Daca-i vinovat sa stea dracului in puscarie, impreuna cu pedelistii si cu Basescu ce vor fi ulterior judecati!

Pribeagul si... merele de aur 28-05-2012 - 17:45

Sa fie o permiera, primul ministru care face puscarie?

Ciu Huhu 28-05-2012 - 17:48

Nu ai citit articolul, Muresan a fost ministru, NU prim ministru!

Pribeagul 28-05-2012 - 18:08

ma refeream la primul ministru care face puscarie. 🙂

mai este careva?

tomi 28-05-2012 - 19:22

Culmea ciciu asta nici macar nu-i evreu,va stricat toate socotelile.Cum mai ciu ciule si romanii fura?

urbos 28-05-2012 - 19:34

La voi esti evreu, ba dupa mama, ba dupa tata, ba dupa stea, ba dupa miros, dupa numarul de la pantof… Asta e evreu dupa porc.

tomi 28-05-2012 - 21:01

COLONELE n-ai vrea matale sa te mai duci un pic in pi-z-da ma-tii jigodie legionara ce esti.Hai turbos chiar ca poti semna cu numele tau tot nu ne mai scapi javra imputita de fascist. Am eu leac de cojocul tau vierme,si nici satana nu te mai scapa de mine.Urbos cine dumnezeii ma-ti te-ai crezut nenorocitule te luasi de neamul meu in mod exagerat si ti-am promis ca vei da de dracu.Jigodia naibii cu miinile mele-ti voi sterge viitorul cit te-ai crede tu de grozav, militar nenorocit ,te credeai deja horia sima,ca=ca-tule.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-05-2012 - 21:03

Iar ,tu borbesthi de porkulle, cel care ne ascultai convorbirile telefonice de pe vremea lu’ceasca si pina mai acum 6 anisori. Si de dementh, hot si tradator ai vandut informatiile inafara sistemului. Vezi ca treaba cu …dna .cucoshului nu este inca batuta in cuie. Vine Tomi in 2/3 luni ,si tu inca nu ai invatat textul de la HABANA GHILA-GHEORGHE!

tomi 28-05-2012 - 21:24

Prietene Carpathi nu-l mai speria pe tataie colonelu ca mai da javra in infarct si nu mai apuc sa-l scutur cind ajung in tara.Sper sa puna nenorocitul pe cu-r izmene groase chiar de-ar fi in august ca daca mai se si ca-ca pe el mi-e teama ca-i fac fenta lui VLAD TEPES sti tu aia cu mutatu capului in loc de picioare.
TOMI

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-05-2012 - 21:32

@ Tomi ;HAG SAMEA SAVUOT ! Amice ,Treaba cu bibicu este clara , momentan i-ti readuc ,ultimele DEAL-uri cu …colegii nostri :Tomi ,cand ajunge pe aeroport, va fi primit de COMISIA de Receptii si primiri, in frunte cu dl . a -Ca-caTZAVENCIU, (allias Evanescentu Bibicu Protida )subscremuth in urboase dar Sobru cum il cunoaste tot BlocG ull,) iar tu CIU HUhu-tzule prezinti un …Laudatio in Lba. ROMANA si EBRAICA.In legatura cu mine , …deocamdata Creola din dotare nicea manele nu accepta de la voi! (E leacca ,suparata , am neglijat-o in ultima perioada , citindu-va materialele bibliografice ). Hay .pa si atentie la traversari!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult