Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei ICCJ judeca marti procesul senatorului Catalin Voicu

ICCJ judeca marti procesul senatorului Catalin Voicu

scris de Ziua Veche
3 afisari

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie judecă, marţi, procesul în care senatorul Cătălin Voicu a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie, alături de fostul judecător Florin Costiniu şi de oamenii de afaceri Marius Locic şi Costel Căşuneanu, informează Agerpres.


Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a senatorului Cătălin Voicu, acuzat de două fapte de trafic de influenţă în formă continuată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătură cu fapte de corupţie, în formă continuată.

În acelaşi dosar, au fost trimişi în judecată Florin Costiniu, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fost preşedinte al Secţiei civile şi de proprietate intelectuală din cadrul ÎCCJ, acesta fiind deferit justiţiei pentru complicitate la trafic de influenţă; Costel Căşuneanu, asociat la SC PA&CO Internaţional SRL Bacău, pentru cumpărare de influenţă, în formă continuată; Marius Locic, administrator al SC Locic Imobiliare SRL, pentru cumpărare de influenţă, fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătură cu fapte de corupţie, participaţie improprie la infracţiunea de fals intelectual la legea contabilităţii în legătură cu fapte de corupţie, toate în formă continuată.

0 comentariu

fdan 12-05-2010 - 13:53

Se pare ca stimatul autor al celor scrise mai sus este cam analfabet. Pentru el intre milion și miliard nu exista nici o diferența. De fapt este o deosebire ca intre un leu cu care nu cumperi nici măcar un bilet de autobuz și 1000 de lei, bani din care unele familii trăiesc o luna.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult