Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE: ICCJ a judecat vineri recursul senatorului Catalin Voicu – ramane in arest

UPDATE: ICCJ a judecat vineri recursul senatorului Catalin Voicu – ramane in arest

scris de Ziua Veche
2 afisari

.

UPDATE 19.02

Senatorul Catalin Voicu a fost externat, vineri, din Penitenciarul Spital Bucuresti-Jilava si transferat in arestul de la Cercetari Penale din Politia Capitalei, a declarat ofiterul de presa al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, Johanna Popescu, informeaza Agerpres.


 

UPDATE: 17.30. Administratia Nationala a Penitenciarelor a anuntat vineri dupa-amiaza ca senatorul Catalin Voicu a fost transferat la arestul de la Cercetari Penale, dupa ce s-a constatat ca ”starea sanatatii sale este stabila”.

UPDATE: 12.20: Catalin Voicu ramane in arest – recursul sau a fost respins de judecatorii Inaltei Curti.

 

Inalta Curte de Casatie şi Justitie va judeca, vineri, la ora 10,00, recursul senatorului Catalin Voicu la decizia de respingere a cererii de eliberare sub control judiciar. Judecarea recursului trebuia sa aiba loc, joi, dar completul de noua judecatori al ICCJ a amanat luarea unei decizii, la cererea noului avocat al senatorului, Ion Cazacu, care a cerut un termen pentru studierea dosarului, invocand faptul ca a fost angajat de curand de catre Voicu, informeaza Agerpres. Magistratii ICCJ au decis, pe 30 martie, emiterea unui mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele lui Voicu.

0 comentariu

Pribeagul 01-05-2010 - 14:16

Sunteti pe postul mincinosului pe care nu-l mai crede nimeni. Oameni credibili trebuie sa fie in fruntea maselor, nu voi, niste hoti la drumul mare!

Avem nevoie de introducerea unui sistem de salarizare si de pensionare unitar si echitabil.

Acum, niste nesimtiti, care si-au facut sisteme paralele de pensionare si salarizare, jefuiesc bugetului de stat. La fel si altii care au n’spe servicii la stat, nu conteaza cite, au cite vrea muschii lor.

Acestia nu se limiteaza numai la veniturile bugetului, se si imprumuta. Am ajuns la o datorie de 80 mld euro. Acesti nesimtiti au bagat acesti bani in burdihanele lor nesatule, si tara trebuie sa-i returneze, cu dobinda! Cu toate acestea, n-au nici o durere ca datorita nesimtirii lor tara ar putea ajunge in faliment.

Avem nevoie de concedierea a 3-400 000 de bugetari. Cam atitia au fost angajati in perioada anilor 2005-2008. N-a fost deajuns. Se pare ca in anul 2009 au mai fost angajati 26 000 de „pierde-vara”.

Sub conducerea voastra s-a ajuns ca: sa fie la mare pretuire si se pune mare baza lucruri care nu aduc nimic, dar permit drenarea banilor de la buget in buzunarele larg deschise ale clientelei: proiecte, studii, studii de fezabilitate, consulatii, consultanta si consiliere, contracte de consultanta, avocati, asistenta, reclama, multa reclama, promovare, publicitate, contracte de publicitate (la ziare, la reviste, la radio, la TV, la firme de publicitate, achizitii directe de publicitate, publicitate guvernamentala) , actiuni de combatere a discriminarii, schimburi de experienta, festivaluri….

S-a ajuns ca licitatiilor “corect desfasurate, adica cu respectarea tuturor, dar TUTUROR NORMELOR LEGALE” statul sa plateasca un surub M8x30 cu 100 000 Roni, iar o banala priza electrica cu 10 000 de euro.

Pribeagul 01-05-2010 - 14:16

Sub conducerea voastra am devenit o tara de bodiguarzi, iar serviciile de „securitate” – a cui? – au un personal de 3 ori mai numeros decit cel din timpul lui Sir Ceausescu.

Asa ca taceti! Nu aveti nici o credibilitate. Sa nu se intelega ca am spus ca actualii guvernanti au.

Sunteti toti o apa si-un pamint!

Sa va ia valea, pe toti!

Vlad 01-05-2010 - 16:27

Mai draga almanahe ,uiti perioada cand era la putere un „ciocolatiu” mai spalat ?? Mai ti minte (daca ai asa ceva )cum era pe timpul lui Nastase ?? Asa ca ciocul mic ,nu mai croncanii !!

ioan 01-05-2010 - 16:50

Oare ce sa facem ca „minunata” noastra clasa politica sa emigreze si sa ne lase in pace. Pentru falimentul acestei tari, oricum nu raspunde nimeni!
Sa emigreze toti indiferent de culoare politica! Noi ne-am saturat de aceleasi fete, aceiasi abureala si manipulare grosolana. Cum incepe ceva sa mearga in aceasta tara spre folosul cetateanului, imediat este pus la pamant!

FORESKIN 01-05-2010 - 22:00

..iar in poza 2 lipsesc aia cu „portretu'” si oamenii de ordine cu banderole… Si nici standuri cu cremvici si butoaie cu Ci-Co n-am vazut…

mihai 02-05-2010 - 02:49

Cum indrazneste acest cioflingar sa vorbeasca,locul lui este la Jilava impreuna cu Voicu.Bineinteles asta nu scuteste guvernul Boc de vina,dar nu este posibil ca toti derbedeii sa vorbeasca.

fanariotu 02-05-2010 - 05:48

Agramatulsi nesimtitul asta isi permite sa mai dea lectii la cineva.?Dar voi,PSD;sunteti mai buni,mai lepra ordinara.!Jilava scrie pe tine,mai Goagale-Almanahe…Si sa va ia pe toti politicienii benga,ca sa pricepi numai tu,boratule….

michael 02-05-2010 - 09:55

un chelner smecher si certat cu gramatica
iata tipul fruntasului psd

nik 02-05-2010 - 13:22

tiganul vanghele uita cam cati ani a guvernat pesd si ce au realizat averi dar pentru popor nimic.ciora asta parfumata uita de magazinul bucuresti cum la cumparat.esti alt jeg politc si culmea toti in jurul lui ilici prostanacu hrebenciuc nastase ……multi alti.dispareti ca intro buna zi tot veti da socoteala

FORESKIN 02-05-2010 - 20:33

…eh saracu – l-a uitat mamica lui in cuptor…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult