Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Îl condamna ICCJ azi pe Dan Voiculescu în dosarul ICA?

Îl condamna ICCJ azi pe Dan Voiculescu în dosarul ICA?

scris de A.B.
4 afisari

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) se pronunţă, luni, în dosarul privind Institutul de Cercetări Alimentare (ICA), în care procurorii l-au trimis în judecată, printre alţii, pe liderul conservator Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu ar fi fost obligat sa devina Felix

Îl condamna ICCJ azi pe Dan Voiculescu în dosarul ICA?

Dan Voiculescu a fost audiat în acest dosar pe 8 decembrie 2010 şi a declarat că dosarul privind Institutul de Cercetări Alimentare (ICA) este ‘fabricat de procurori, la comandă politică’. El l-a acuzat pe preşedintele Traian Băsescu că a dorit, în acest fel, să controleze trustul Intact, inclusiv Antena TV. Dan Voiculescu a afirmat, în faţa judecătorilor Instanţei supreme, că în urma discuţiilor cu celelalte părţi din dosar a tras concluzia că procurorii doreau să ajungă la el cu orice preţ.
‘Preşedintele (Traian Băsescu – n.r.) a încercat să găsească pârghii prin care să mă determine să fiu cuminte şi să spun numai lucruri bune la adresa sa. Nu a putut şi de aceea ne aflăm în faţa unui dosar politic. Nu a reuşit să mă facă să fiu obedient’, a spus Dan Voiculescu.
Acesta şi-a susţinut nevinovăţia în dosarul privind privatizarea ICA, declarând că acuzaţiile care i se aduc sunt nefondate iar cercetarea judecătorească va constata acest lucru. Judecătorii ÎCCJ i-au mai audiat în acest dosar pe fostul director general executiv al grupului Grivco, Sorin Pantiş, şi pe fostul cenzor al ICA, Ene Vica, transmite Agerpres.

7 comentarii

ioanid 17-10-2011 - 15:16

Povestea cu ICA e un balon de sapun.

MIHAITZA 17-10-2011 - 15:58

ICA este facatura basistilor dar voikulescu o va demonta si pe asta

danutz srl 17-10-2011 - 17:53

dosarul ica asta e cam subtire.

Rusu 17-10-2011 - 18:03

N-ai cu cine !.Cu judecatorii corupti de la iccj?

urbos 17-10-2011 - 18:05

Vierme basist, va vine randu.

stelian antoniu74 17-10-2011 - 22:54

dar ce treaba are voiculescu in acest dosar? mi se pare aiurea…eu cred ca este o facatura

aurel 18-10-2011 - 00:31

Este cat se poate de evident faptul ca Voiculescu nu are nici cea mai mica legatura cu aceasta afacere.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult