Ilie Năstase: Sunt terorist?

scris de L.M.
1 afisari

Năstase e furios pe DIICOT. A spus că Brigitte Sfăt nu este şi nu a fost implicată în trafic de ţigări. El nu înţelege de ce i-a fost ascultat telefonul, deoarece nu este un terorist.

„Prietena mea nu are nicio treabă cu traficul de ţigări. Interpretează cum vor ei şi nu ştiu de ce mi-au ascultat telefonul. Vreau să mă duc şi eu acum la DIICOT, să întreb de ce mi se ascultă telefonul. Sunt terorist? Nu este normal să mi se asculte telefonul. Eu nu sunt o ameninţare pentru România.”

„Sunt mulţi terorişti şi mafioţi în România, dar lor nu le sunt ascultate telefoanele. Dacă am vorbit ceva care dăuneaza acestei ţări sau am făcut rău, mă duc şi cer singur să fac puşcărie. Dar dacă se demonstrează că nu am făcut ceva rău, le cer sute de milioane despăgubiri nenorociţilor, că alfel nu am cum să îi numesc”, a precizat Ilie Năstase pentru Q Magazine.

Brigitte Sfăt a fost interceptată în dosarul de contrabandă în care Bombeto Pascaline Esther, soţia consilierului 2 al Ambasadei Republicii Congo la Belgrad, a fost prinsă în flagrant transportând ţigări aduse din Serbia cu maşina de Corp Diplomatic. Într-o intervenţie la Realitatea TV, Sfăt a declarat că nu este implicată în niciun fel în contrabanda cu ţigări de la sârbi. „Cred că au vrut să lovească în Ilie„, a mai spus Brigitte Sfăt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult