Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Înapoi la închisoare. Vîntu, un an cu executare pentru şantaj

Înapoi la închisoare. Vîntu, un an cu executare pentru şantaj

scris de M.A.
0 afisari

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat joi pe Sorin Ovidiu Vîntu la un an de închisoare cu executare pentru şantaj, în dosarul care-l priveşte pe Sebastian Ghiţă.

Înapoi la închisoare. Vîntu, un an cu executare pentru şantaj

Înapoi la închisoare. Sorin Ovidiu Vîntu, un an cu executare pentru şantaj

În urmă cu două săptămâni, procurorul de şedinţă a cerut judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti (CAB) eliminarea circumstanţelor atenuante şi majorarea pedepsei acordate de Tribunalul Bucureşti lui Sorin Ovidiu Vîntu în procesul în care acesta este acuzat de şantajarea lui Sebastian Ghiţă. Preşedintele completului a anunţat că va amâna pronunţarea cu două săptămâni, urmând să dea un verdict pe 21 iunie.

Fostul manager al postului Realitatea TV Sebastian Ghiţă a declarat pe 7 iunie, la Curtea de Apel Bucureşti, că în perioada în care lucra la această televiziune Sorin Ovidiu Vîntu l-a ameninţat şi a făcut presiuni asupra sa pentru a-i plăti suma de 200.000 de euro lunar. Sebastian Ghiţă a povestit că Vîntu a continuat să-l ameninţe cu diferite ocazii, inclusiv în cadrul unei întâlniri la o benzinărie, iar prezenţa omului de încredere al acestuia, Ion Ilie Cezar, la sediul Realitatea TV, era nejustificată şi fără niciun temei.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat în luna februarie la şase luni de închisoare cu executare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă, prin decizia Judecătoriei Sectorului 1. Alături de Sorin Ovidiu Vîntu a mai fost condamnat Ion Ilie Cezar, care va executa cinci luni de închisoare pentru aceeaşi infracţiune. Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar au fost arestaţi preventiv în acest dosar şi au fost eliberaţi pe 16 iunie 2011 printr-o decizie a magistraţilor Tribunalului Bucureşti.

3 comentarii

BULA 21-06-2012 - 15:55

Deja, la puscarie nu mai e ce-a fost. Lume buna, altceva… . IT-isti, moguli, chestii, una alta. Nu mai e naspa, e ca o Academie, o recunoastere a succesului in viata. Iar politicienii bagati acolo pot sa ia contact direct cu alegatorii.
Se pare ca Base isi pregateste un mediu select, pentru cand i-o veni randu’.

camelia 21-06-2012 - 17:53

In curind, inchisorile romaniei vor deveni academii, sau parlamente. O sa vedem pe salile acestor academii personaje celebre, toate purtind aceleasi uniforme tip zebra, iar academicieni celebri cum e Nastase, Voicu, Vintu, vor sustine conferinte despre drept international, plagiaturi, infrastructuri, absorbtie de fonduri europene, pina cind va suna ceasul pentru prinzul consisten de varza fiarta cu salam chinezesc cu „E”uri! Televiziunile vor transmite aceste momente extaziante de adevarata cultura politica si agricola! PSD-ul, dupa aceste evenimente abracadabrante va cistiga alegerile cu un scor de 160% si va deveni aprtid unic pentru restul de 500 de ani ai istoriei Romaniei!

Timotei 22-06-2012 - 03:03

sa de-a dumnezeu scumpu asa sa fie

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult