Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Încă un pas spre extrădarea lui Necolaiciuc

Încă un pas spre extrădarea lui Necolaiciuc

scris de M.A.
1 afisari

Instanţa competentă americană a aprobat extrădarea către România a lui Necolaiciuc Mihai cu privire la cererile de extrădare transmise autorităţilor americane în februarie 2008 şi septembrie 2009, anunţă Ministerul Justiţiei, referindu-se la informaţii primite din partea Departamentul de Justiţie al Statelor Unite ale Americii.


Mihai Necolaiciuc

Mihai Necolaiciuc (foto: antena3.ro)Mihai Necolaiciuc are la dispoziţie căile de atac prevăzute de legislaţia americană în materie – apel în faţa Tribunalului Districtual iar, în cazul în care se respinge apelul, poate ataca decizia în faţa Curţii Supreme de Justiţie a Statelor Unite ale Americii.

Ministerul Justiţiei precizează că, în legătură cu Necolaiciuc au fost înaintate autorităţilor americane trei cereri de extrădare. Ultima dintre acestea a fost comunicată, pe cale diplomatică, Departamentului de Justiţie al Statelor Unite ale Americii la data de 31 ianuarie 2011 şi urmează a fi examinată de către autorităţile americane. Mihai Necolaiciuc se află în custodia autorităţilor americane, fiind arestat în vederea extrădării către România, începând cu data de 23 iunie 2009.


1 comentariu

Didos 02-03-2011 - 16:58

Daca Necolaiciuc , Popa si Hayssam vor fi extradati, eu plec in pelerinaj la Maglavit pe jos,petrec 40 de zile in post negru si smerenie si apoi ma calugaresc intr-un schit de maici. Afara de oamenii simplii si cinstiti nimeni nu-i doreste pe acestia in tara !Va dati sema ce pot ciripi astia? Ce cutremur ar declansa ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult