Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Începerea urmăririi penale pentru Andronescu şi Mihăilescu, avizată de Senat

Începerea urmăririi penale pentru Andronescu şi Mihăilescu, avizată de Senat

scris de A.A.
2 afisari

Dosarul Microsoft. Comisia juridică a Senatului a avizat încuviinţarea începerii urmăririi penale pentru Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu.

Începerea urmăririi penale pentru Andronescu şi Mihăilescu.

Începerea urmăririi penale pentru Andronescu şi Mihăilescu.

Iniţial, conducerea Senatului hotărâse, marţi, ca începerea urmăririi penale în cazurile Andronescu şi Mihăilescu să fie discutată în plen, miercuri.

Preşedintele Comisiei juridice, Cătălin Boboc, a declarat, după şedinţă, că decizia de avizare favorabilă a solicitării Parchetului în cazurile Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu a fost luată cu majoritate de voturi.

Boboc a anunţat că membrii Comisiei vor trimite imediat acest raport plenului Senatului pentru a fi pus pe ordinea de zi a şedinţei de marţi.

De asemenea, tot pe ordinea de zi a şedinţei de marţi a plenului Senatului figurează, potrivit deciziei Biroului Permanent, raportul Comisiei juridice care constată încetarea mandatului senatorului Akos Mora, găsit incompatibil de către ANI.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult