Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Închisoare cu executare. Andrei Plăcintă, şase ani

Închisoare cu executare. Andrei Plăcintă, şase ani

scris de M.A.
1 afisari

Închisoare cu executare: Andrei Plăcintă, şase ani de la Curtea de Apel Bucureşti. Decizia poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Închisoare cu executare. Andrei Plăcintă, şase ani

Închisoare cu executare. Andrei Plăcintă, şase ani (Foto: xgym.ro)

Andrei Plăcintă, fiul senatorului Sorina Plăcintă, a fost condamnat de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti (CAB), vineri, la şase ani de închisoare cu executare, în dosarul de tâlhărie, tentativă de omor şi ultraj contra bunelor moravuri, decizia instanţei nefiind definitivă. Pedeapsa de şase ani de închisoare cu executare a fost dictată pentru tentativă de omor, transmite Mediafax.

Instanţa a mai decis, în cazul lui Andrei Plăcintă, o pedeapsă de 11 luni de închisoare cu executare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi l-a achitat pe acesta pentru fapta de tâlhărie, pe motiv că lipseşte unul dintre elementele constitutive ale infracţiunii.

Totodată, prin decizia CAB, lui Andrei Plăcintă i-au fost ridicate o serie de drepturi civile, printre care şi acela de a nu da examen pentru obţinerea permisului auto şi de a nu conduce vreun vehicul timp de trei ani după executarea pedepsei principale.

3 comentarii

Romica 06-07-2012 - 23:12

#2 rata al.9.04.2010 07:38
DISCUTII PE PORTALUL REVOLUTIEI, INTRE REVOLUTIONARI CU FUNCTII (ptr. intelegerea evenimentelor) :Sa-ti fie rusine tovarase gadina constantin. In primul rand tu revolutionar nu esti ,in schimb esti un * notoriu care te-a parasit si nevasta-ta, Mihaela ca te-a prins in birou “facand …” cu un vice, care a murit. Dupa ce ca nu iti satisfacea-i fosta nevasta (care si era “asa cum era”si i-l insela cu toata lumea – era paravand ptr. PopoGadina, acum ai tupeu de gay ce esti.
#3 rata al.9.04.2010 07:39
De pe : Portalul Revolutiei | Discutii generale | Totul despre Revolutie si Revolutionari | NOI CU CINE VOTAM ? .(pag.102-103). Daca pun mana pe tine iti rup * ca la porumbei ca si asa abia cantaresti 50 kg. cu tot cu televizor in brate. POPOGADINA ai dat de * ,de acum incolo daca mai scoti capul din vizuina ta DE PROFITOR CE AI FOST o sa vezi tu… Tu vorbesti ,tu care spatiul asociatiei l-ai transformat in “pizza-ialia” ? Tu care ai promovat oameni numai pe bani? 2.)>Ce faci I-mi da-ti intalnire la Popogadina ? Da Gadinadosulet cu As. Jilava a lui familiara cu Sora-sa marea revolutionara (care in timpul evenimentelor era pe la Tecuci)? Popocomiosarul gadina constantin, procurator de certificate * tip cel a sororii sale Gadina Elena;

urbos 07-07-2012 - 04:55

Excelent.

BULA 07-07-2012 - 08:50

Pentru el e mai bine acolo, la cat de anormal este. Sa-i uram „puscarie frumoasa”.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult