Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Injunghiata, violata si incendianta de un eliberat conditionat

Injunghiata, violata si incendianta de un eliberat conditionat

scris de Ziua Veche
3 afisari

O studenta de 21 de ani din Fagaras a fost batuta si injunghiata cu un cutit, violata, apoi incendiata in pat de catre un barbat care intrase in apartamentul ei cu intentia de a fura, agresorul fiind eliberat conditionat in 2008, dupa ce fusese incarcerat pentru talharie si violare de domiciliu, informeaza Mediafax.

Fapta s-a petrecut sambata seara, iar politistii au reusit sa il prinda pe autor duminica seara, dupa ce au fost alertati de fratele fetei care a gasit-o decedata.

 El a intrat, sambata seara, pe fereastra lasata deschisa a unui apartament din Fagaras, unde se afla o tanara de 21 de ani. Aceasta a reusit sa fuga si sa se baricadeze intr-o camera, de unde a incercat sa isi sune fratele pe telefonul mobil. Agresorul a luat un cutit din bucatarie si a reusit sa intre in camera unde se afla fata, a injunghiat-o pe aceasta in gat de mai multe ori si a lovit-o cu picioarele in fata, pana cand tanara si-a pierdut cunostinta, apoi a violat-o. Pentru a-si acoperi urmele, agresorul a dat foc cu o bricheta saltelei patului in care se afla victima, a furat telefonul mobil si o pereche de blugi ai acesteia, pe care erau urme de sange si a fugit de la locul faptei.

0 comentariu

pompiliu bota 08-05-2010 - 07:17

Să sperăm că vor plăti şi procurorii care l-au scăpat pe tata socru – C. Zamfirescu – de devalizarea B.I.R.!

fanariotu 08-05-2010 - 17:23

Vai de mine,dar pe madame Pivniceru ati intrebat-o.? Pai dansa este sefa SRL ,,NEDREPTATEA,, din Justitia Romana,si daca dansa nu este de acord,salut.!Pai se poate sa plateasca un judecator pentru un mizilic cum ar fi de ex. condamnarea unui nevinovat la cativa ani buni de puscarie.?Sau daca da o hotarare injusta in cazul retrocedarii unei proprietati particulare.?Pai va spun eu ca nu,deoarece nu vrea Mona.!Cum se poate sa tragi la raspundere un magistrat pentru niste nimicuri…..

dudu 08-05-2010 - 21:50

sa plateasca de fiecare data cind gresesc sau mai ales cind vor sa greseasca. plateste statul o gramada de bani pentru drepturile cistigate la CEDO.
sa plateasca cel ce a gresit si nu statul din banii nostri. daca esti prost ,plateste(magistratii)

caramache 09-05-2010 - 04:14

Pai bine ba juristule pompilica , cu toata stiinta ta de carte a pravilelor, cum se face ca habar nu ai de principiul elementar de drept care zice ca legile nu pot fi aplicate retroactiv.
Ba pompilica, tu ai citit Constitutia unde scrie clar:
” Universalitatea ARTICOLUL 15
(1) Cetăţenii beneficiază de drepturile şi de libertăţile consacrate prin Constituţie şi prin alte legi şi au obligaţiile prevăzute de acestea.
(2) Legea dispune numai pentru viitor, cu excepţia legii penale sau contravenţionale mai favorabile. „
Asa ca, bai pompilica, botu jos la paie si coada sus la balegat.

pompiliu bota 09-05-2010 - 07:29

caramache dragă, avocatul famigliei, vor plăti toţi mafioţii până la data prescripţiei speciale!
Cu Constituţia mai uşor, că e grea pentru capul tău gol şi corupt!

Nicu Learciu 09-05-2010 - 08:04

Poate ca este utila o asemenea noua reglementare, dar ea nu va rezolva mai nimic din problemele trecutului – din motive pe care juristii le stiu prea bine (mai putin un anume profesor universitar doctor in Drept constitutional).
In materia caselor nationalizate, spre exemplu, ce le mai poti face fostilor judecatori de la fosta Curte Suprema, care admiteau pe banda rulanta recursurile extraordinare promovate, tot pe banda rulanta, de fosta Procuratura Generala, la indicatia din 1994 de la Satu Mare a Lui Ilici Iliescu si sub atenta indrumare a lui Nicolae Cochinescu si Jeni Popa ?
Cat despre Casa de Asigurari, aceasta a fost avuta in vedere spre a se infiinta inca de la aparitia Legii nr.92/1992, dar a tot fost amanata, din motive nu intotdeauna foarte clare.
In pretinsele „laboratoare” ale M.J. se are in vedere, la elaborarea proiectului, si modul in care se poate proba interpretarea intentionat stramba a unei dispozitiuni legale ?

caramache 09-05-2010 - 14:27

pompilica, nu stiam ca esti dascal de sting costitutzional alaturi de alalalt care-i de drept iuniversitar.
Apropos pompilica, tu iesti mai rea decit Nutzi- spaima costitutzii. Larg cu ti-e botu’ incap acolo toate cele trei puteri si un pompon pe deasupra ca sa-ti fie bombonika de la gura colivie.

pompiliu bota 09-05-2010 - 17:26

caramache, dacă eşti redus mintal mai bine lasă-ne!

caramache 09-05-2010 - 17:41

botica, pai daca e sa nu se respekte Constitutia, atunci curat murdar neconstitutional se poate sparge si face inghetata casata deciziunea aia definitiva si irevokabila care permite ca barurile din Romanika sa serveasca zi si noapte pin’ la sase demeneatza tuslama si ciorba de burta din materialu’ clentului. Ce parere ai botica pompilica ciorba de burtica?

caramache 09-05-2010 - 17:51

Nene, te rog sa fi respektuos ca cetatzeanka Mona Beci este donshoara virgina de meserie madama la tractirul La magaratii mioritici cu lampa rosie peste roaba neagra.
Ce, vrei sa nu mai scrie magaratii in condicutza?

zeitgeist 09-05-2010 - 21:33

Mişcarea are scopul de a începe o tranziţie globală pentru un design nou social si durabil numit Economia Bazata pe Resurse . În sprijinul acestui fapt, Mişcarea Zeitgeist este angajată în răspândirea conştientizării in masa prin dezvoltarea a mai multor materiale mass-media educative în cadrul proiectului, să faciliteze înţelegerea globală a obiectivelor sale, precum şi încurajarea activismului de informare din intreaga lume.

Zeitgeist înseamnă „spiritul unei epoci şi a societăţii sale”. Aceasta descrie atmosfera morală, intelectuală, culturală, etică şi climatul spiritual al său, de asemenea, o tendinţă a unei epoci.
Miscarea Zeitgeist este braţul activist al Proiectului Venus.

Miscarea Zeitgeist nu este o miscare politica, nu ţine cont de noţiuni divizionare, cum ar fi naţiuni, guverne, rase, religii, apartenenţe de orice natură sau clase sociale.
Este important să se înţeleagă că totul în viaţă este o progresie naturală, trebuie să recunoaştem, de asemenea, că specia umană are capacitatea de a incetini drastic progresul şi a paraliza evoluţia, prin intremediul structurilor sociale. Lumea care o vedem astăzi, plina de război, corupţie, elitism, poluare, sărăcie, boli epidemice, încălcarea drepturilor omului, inegalitate, discriminare şi criminalitatea este rezultatul acestei paralizii.

alex 09-05-2010 - 22:16

magistratii aplica legea. cand legea nu este buna, hop si condamnarea la cedo.

apoi, ne mai luam condamnari pentru proceduri lungi. he, statul nu reuseste sa rezolve deficienta de magistrati, asa incat un magistrat are spre solutionare foarte multe cauze. cine e de vina? magistratul care trebuie sa analizeze atent cauza?

ne mai luam condamnari la cedo pentru casele nationalizate. ce sa-i faci daca statul roman nu a stabilit o directie de mers in privinta acestor probleme? ori dam dreptate chiriasilor, ori fostilor proprietari. conform dreptului nostru poti sa dai dreptate amandurora. cine e de vina?

ce sa ii faci cu jurisprudenta CEDO care, zice curtea, este un organism viu care se interpreteaza in raport cu vremurile- e de vina magistratul care aplica legea ca CEDO nu este previzibil in condamnari?

da, magistratii sunt de vina cand iau mita, savarsesc un abuz de incredere si tot asa. atunci da, dar si in aceasta ipoteza exista mijloace.

ministrul nu face decat sa reitereze un principiu deja existent.

asa ca, fericitilor de noul proiect de lege, fericiti-va ca va fericiti degeaba.

nu mai incercati sa defaimati magistratii pentru ca se chinuie sa isi faca treaba in conditii grele date de stat.

am mai auzit ca statul vrea magistrati prosti – dovada scaderea salariilor si conditiile in care lucreaza – ca sa nu rezolve neregulile politicului.

gogu 10-05-2010 - 03:56

e normal sa plateasca legea se poate aplica normal si se poate judeca rapede orice dosar da intervine coruptia si se lungeste se lungeste asa ca acu poate pe baza probelor se da repede verdictu corect sint probe se da o solutie nus probe se claseasa cazu punct ce atita tevatura ca excrocii de magistrati au si salarii mari sint si corupti au si pensii mari si io muncesc de 20 de ani la patron simi da doar un salariu fix si atit.vrei sa traiesti bn te faci soldat magistrat ce atitea sporuri

alex 10-05-2010 - 20:28

macar un magistrat va sti sa scrie corect gramatical… asta din cauza ca face multa scoala…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult