Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Inspectia CSM impotmolita de DNA in cazul Voicu!

Inspectia CSM impotmolita de DNA in cazul Voicu!

scris de Ziua Veche
2 afisari

.In ce-l priveste pe judecatorul Florin Costiniu, Inspectia Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii s-a sesizat in 5 ianuarie, iar cu privire la judecatorul Cristian Jipa de la Sectia penala a Inaltei Curti, in data de 23 februarie, dupa aparitia in presa a informatiei ca si acesta este cercetat in dosarul “Caracatita lui Voicu”.

Ziuaveche.ro a solicitat CSM-ului un raspuns privind stadiul acestor lucrari. “Deocamdata, aceste verificari sunt in stadiul fazei prealabile. Inspectia a solicitat date necesare lamuririi situatiei celor doi magistrate si probe, dar acestea se regasesc in dosarul DNA si urmeaza sa avem un raspuns”, ne-a declarat prutatorul de cuvant al CSM, judecator Cecilia Morariu. Cu alte cuvinte, desi CSM-ul nu a mai facut nici un alt comentariu, e lesne de inteles ca Inspectia s-a blocat pentru ca legislatia in vigoare privitoare la activitatea acestei structuri din interiorul Consiliului prevede ca faptele unui magistrat pot constitui abateri disciplinare daca nu sunt infractiuni. Or, in acest caz, cei doi judecatori sunt cercetati pentru posibila savarsire a unor infractiuni. Abia dupa ce dosarul DNA va fi trimis in instanta, se va putea discuta despre o continuare a verificarilor inspectorilor CSM, dar pe alte fapte, carora le-a lipsit unul dintre elementele constitutive ale unei infractiuni. Doar acelea ar putea fi catalogate, in urma unor verificari ale inspectiei CSM, drept abateri disciplinare.

0 comentariu

Rasputin 29-04-2010 - 13:17

…purtător de cuvânt al statului imperialist rusia.

jan dinu 29-04-2010 - 16:35

TU de care esti ,de te opui asha de
inversunat – ISRAELULUI – ??
Ori asi ramas – KAZAR – …traditional ??
JD

Pribeagul 29-04-2010 - 17:35

rusu-i lovit cu… leuca.

Auzi tu ce spune:

1. „… Romania nu recunoaste independenta Moldovei.” Ce nu reconoastem? Ca Romania-i Moldova si Moldova-i Romania?

2. “Vecinii lor din Vest nici macar nu recunosc natiunea moldoveneasca, ca fiind o natiune…” Ce nu recunoastem? Ca moldoveni-s romani si romani-s moldoveni?

Este drept ca rusii, ca sa-i poata stapini in liniste, au lansat diversiunea cum ca moldovenii nu-s romani, ca nu de la Rim se trag, ca ei sunt altceva. Asta nu inseamna ca noi, romanii, credem aceasta minciuna.

3. „…o sarbatoare sfanta… inclusiv pentru mii de moldoveni, cazuti in lupta contra fascismul…”, a declarat ministrul rus al afacerilor externe, Serghei Lavrov, citat de agentia Interfax.

Am luptat si impotriva fascismului si impotriva bolsevismului. Din Romania la Stalingrad, din Stalingrad in Austria, singele ostasilor romani a sfintit pamintul Europei.

Nu trebuie sa uitam calvarul sutelor de mii de victime ale bolsevicilor rusi, romani sau moldoveni, cum ii place dlui ministru sa spuna, pe drumul Siberiei.

Nu trebuie sa uitam genocidul facut de bolsevici impotriva romanilor moldoveni, ingropati cu sutele in gropi comune.

Cineva a lansat ideea ca romanii moldoveni ar trebui sa solicite despagubiri statului rus. Ar fi bine, nu pentru ca s-ar primi ceva material, ci ca idee, ca sa vada rusii ca nu uitam ce ne-au facut, oricit ar incerca ei sa ne faca sa credem ca albu-i negru, ca moldovenii nu-s romani si romanii nu-s moldoveni.

Sa terminam cu ipocrizia si cu imbratisarile „fratesti”, sa ne comportam ca oameni normali.

rmasuluistefan 07-05-2010 - 09:22

ca in Basaeabia lui Srefan Cel Mare si a lui Decebal, au mai lasat bolsevicii romani. Vad ca m-am inselat. Sunt destui si inca romani mari, cum e Presedintele.Dar mai vad ca proverbul „sangele nu se face apa niciodata” e adevarat. Asa a lasat Dumnezeu, dorinta omului, ca cei de-un neam, religie si sange, sa se adune sa poata mai usor face fata greutatilor si dusmanilor, daca or fi…Sus fruntea romani basarabeni. Noi am fost candva…cineva…si o sa mai fim.Dumnezeu sa ne dea minte, putere si vointa. Doamne ajuta !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult