Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Ioan Becali ştie lucruri mai grave despre Vasile Avram decât DNA

Ioan Becali ştie lucruri mai grave despre Vasile Avram decât DNA

scris de Șt. C
2 afisari

Sper ca învinuirile care i se aduc de către DNA (fostului preşedintele al CCA, Vasile Avram – n.red) să nu fie cele reale sau să nu fie ceea ce ştiu eu sau ce bănuiesc eu”, a declarat, luni, fostul impresar Ioan Becali.

ioan-becali-judecata-avram

Ioan Becali

El a criticat modul în care Vasile Avram a condus Comisia Centrală a Arbitrilor. „E vorba de stilul de viaţă al preşedintelui CCA. Preşedintele CCA nu o să dea niciodată un interviu făcând frecţie la păr în frizerie. Stilul ăsta de interviu cu frecţie în frizerie îmi aduce aminte de filmele cu Al Capone, când rivalii se duceau la frizer iar când îi făceau o compresie şi când întorcea capul îi tăia gâtul. Modul lui de a fi, îngâmfat, de a vorbi…

Iar de imparţialitate ce să mai vorbim. Dacă tu ai vorbit la telefon cu doi-trei preşedinţi, ceilalţi 15-16 care investesc ce sunt, fraieri? Îi iei la rând sau îţi faci audienţă ca un primar. Nu se poate ca un preşedinte CCA să vorbească cu 2-3 şi cu ceilalţi nu”, a mai spus Becali, potrivit Mediafax.

Ioan Becali crede că preşedintele FRF, Mircea Sandu, nu este implicat în scandalul din arbitraj. „Mircea Sandu are atâţia subalterni şi nu poate răspunde de greşelile tuturor, el trebuie să «mai acopere» toate problemele astea pentru a apăra imaginea instituţiei. După părerea mea, Mircea Sandu nu a fost niciodată implicat. E destul de hârşâit pentru a apărea în astfel de ipostaze”, a explicat Becali.

El l-a sfătuit pe Ion Crăciunescu să dialogheze cu preşedinţii de cluburi din România în direct, la televizor. „Îi dau un sfat lui Crăciunescu, să păstreze postul de la Digi Tv şi acolo să răspundă live tuturor preşedinţilor despre problemele lor”. Fostul impresar l-a criticat pe Vasile Avram şi pentru modul în care i-a iniţiat în arbitraj pe Marius şi Valentin Avram. „Ce a făcut Avram cu fiii săi iar nu e în regulă. Copiii sunt nevinovaţi, dar trebuie să crească. El i-a luat de la liceu, n-au dat nici bac-ul, dar i-a trimis la facultate. E un lucru care l-a depăşit”, a menţionat Ioan Becali.

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a declarat, luni, agenţiei Mediafax, că în mare parte a fost de acord să preia şefia Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), subliniind că noua comisie va fi autonomă şi va primi fonduri de la FRF doar prin comisiile de fotbal internaţional.

Ioan Becali a fost prezent, luni, la procesul „transferurilor”, de la Tribunalul Bucureşti.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult