Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Ioana Maria Vlas: Ceea ce l-a pierdut pe Vantu a fost ca a trecut dintr-o barca in alta

Ioana Maria Vlas: Ceea ce l-a pierdut pe Vantu a fost ca a trecut dintr-o barca in alta

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Vantu aflat in libertate este un pericol mai mare decat in arest, a sustinut Ioana Maria Vlas, intr-un interviu pentru Realitatea tv, ea avertizand ca Vantu este un manipulator si un santajist. “Dosarul lui Vantu este politic in masura in care el s-a varat in politica”, spune Vlas, adaugand ca ceea ce l-a pierdut pe Vantu a fost ca a trecut dintr-o barca in alta. Prezentam fragmente din interviu, preluate de pe Relitatea.net.

@ “In toata aceasta porcarie numita FNI, cea mai murdara treaba, adica scoaterea banilor, era facuta de Nicolae Popa. Acolo s-au carat sacii de bani. El a facut treburile cele mai murdare. Sa zicem ca eu am facut treburile mai curate un pic – am semnat hartiile. Mi-a propus sa ma ajute cu martori. Sorin m-a intrebat: Vrei sa te ajut cu ceva, Ioana? I-am spus: Multumesc, nu vreau. Si nici n-as vrea nici moarta”.

@ SOV trebuia sa se gandeasca atunci cand a trecut dintr-o barca in alta, ca cineva il va face sa plateasca aceasta consecventa politica. Ma mir ca a facut-o. Daca stau bine si ma gandesc, m-a dezamagit. Eu, daca as fi fost in locului lui, as fi tinut-o langa: ori cea, ori hais. Ei, acum plateste”.

@ “Din punct de vedere strict uman, nu as vrea sa stea in puscarie pentru ca eu am stat cinci ani in acel arest si stiu ce inseamna. Si oricate as avea de impartit cu Vintu, nu sunt caine, pardon, am jignit cainii, ca sa doresc sa stea la parnaie. Pe de alta parte, cu el afara, cu talentele ei de manipulare, de minciuna, de santaj si de cumparare, 148-ul este pe deplin acoperit. Cat timp este acolo, mai putin poate sa faca rau. Dar va repet, aceasta acuzatie de favorizare a infractorului este un vax”.

@ “Nicolae Popa nu a fost un om rau. Dar si-a luat lumea in cap in iulie ’99 si s-a apucat sa bea in prostie pentru ca-l apucase durerea de cap de ce se poate intampla. Nicolae Popa s-a intors la Gelsor hat dupa 1 februarie 2000. Daca ma iau dupa cele spuse de Irinel Paun intr-unul dintre rechizitoriile sale, ca Nicolae Popa a facut infractiunea, dar beneficiarul a fost Vintu, sa ma ierte Dumnezeu dar, la aproape 1000 de miliarde, trebuia sa-l ajute”.

0 comentariu

tomescu 12-05-2010 - 13:29

de ce? oricum se i-a legal ( SE FURA)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult