Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Ioana Maria Vlas la un pas de eliberare

Ioana Maria Vlas la un pas de eliberare

scris de Ziua Veche
1 afisari

Ioana Maria Vlas, fost administrator al SOV Invest, condamnată la zece ani de închisoare în dosarele FNI şi FNA, ar putea fi eliberată condiţionat, a decis Judecătoria Ploieşti. Decizia Judecătoriei nu este definitivă, iar Parchetul a formulat recurs la Tribunalul Prahova.


Ioana Maria Vlas a contestat la Judecătoria Ploieşti decizia Comisiei de eliberări condiţionate de la Penitenciarul Târgşor, întrunită în 14 septembrie, comisie care a decis să amâne cu două luni eliberarea condiţionată a lui Vlas. Miercuri, Judecătoria Ploieşti a admis contestaţia formulată de Vlas împotriva procesului-verbal al Comisiei de propuneri pentru punerea în libertate condiţionată din cadrul Penitenciarului Târgşor, informează Mediafax. “Instanţa a constatat îndeplinite condiţiile dispoziţiilor articolului 60, alineat 2 din Codul penal şi a dispus punerea în libertate condiţionată a condamnatei”, se arată în decizia instanţei. În 4 iunie, prima cerere de liberare condiţionată a Ioanei Maria Vlas a fost respinsă de Judecătoria Ploieşti ca neîntemeiată. Potrivit legii, deţinuţii cu vârste de peste 55 de ani şi care au de executat pedepse mai mici sau egale cu zece ani pot beneficia de liberare condiţionată înainte de expirarea termenului pedepsei, dacă au efectuat o treime din pedeapsă, Ioana Maria Vlas îndeplinind aceste condiţii.

0 comentariu

BOGDAN PIRVU 11-05-2010 - 21:40

BRAVO ADINA !
BOGDAN P.P.

noname 12-05-2010 - 04:49

moarte porcului de basescu si gastii li de homosexuali si tarfe !

cris 12-05-2010 - 07:06

Si cand ne-au perceput taxele am fost solidari?
Nu cred ca a venit doamna sau d-ra care noaptea sta la club sa platesca o parte din taxele pe care le ia statul din salariul meu penrtu contributiile sociale de care ar trebui sa pot beneficia cand am nevoie …., sau beneficiaza altii eu doar platesc?
Cat despre limbaj stimate domn eu o felicit pe autoare si stii de ce pentru ca numai o tara de cacat condusa de o serie de avortoni etse capabila sa te fure pe fata si sa-ti lase copii fara mancare. Aveti copii domnule sigur nu . Nu doresc sa imi raspunedeti pentru ca stiu raspunsul si stiu si ce culoare politica aveti. Apropos ADINA bravo si multumesc poate sunt ipocrita dar eu nu vreau sa fiu solidara ci vreau sa imi cresc copii cu banii pe i-am dat la stat.

cris 12-05-2010 - 07:16

De ce subventii stimabile ? Toti parintii care beneficiaza de cei 85% au contribuit la stat la bugetul asigurarilor sociale acei bani ar trebui sa existe si sa fie dati pentru cresterea copilului nu ne subventionaeza nimeni copii si nici nu te ajuta gratuit stimabile, nu ti se da de pomana. te intreb unde sunt banii mei de fiecare luna pe care statul m-a obligat sa ii dau? Daca nu ii dade-am ii puneam intr-un cont si acum la copil aveam ce sa dau de mancare.
Cat priveste libajul scutiti-ma de ipocrizie doar o tara de cacat condusa de o liota de lipsiti de scrupule poate lua banii parintilor in astfel de mod si apoi sa iti ceara solidaritate cu cine?
Cu tatele care stau la colt si sparg seminte, cu doamnele care poarta fuste si fac copii si pentru 40 de lei alocatie, cu d-re-le care stau la club si habar nu au ce flacau e tatal copilului. Nu Nu Nu vreau sa fiu solidara nici ele nu au fost cu mine cand mi-am tocit coatele la scoala si am muncit in acelasi timp, si apoi nici cand am platit luna de luna taxele si darile la stat atata amar de ani ca sa pot sa cresc un copil in mod decent.
Sigur nu trebuie sa imi precizati nici ce culoare politica aveti si nici daca aveti copiii sigur nu aveti si poate va va scuti Domnul cu asa parinte ami bine orfan bietul copil.
Bravo ADINA nu te dezminti iti multumesc in numele tuturor mamelor si al viitoarelor mame care platesc si au platit taxele la stat.

evelin 12-05-2010 - 18:14

sinteti un om sufletist, dar si un ziarist de onoare. nu ca altii care vorbesc aiurea pe la televiziuni si habar nu au ce spun. intr-adevar e o bataie de joc ce se intampla. parca sintem un popor blestemat. noi, mamele cu coilasi mici va multumim ca va ganditi la noi.

evelin 12-05-2010 - 18:16

scuze, din greseala….vroiam sa spun, noi mamele cu copilasi va multumim. numai bine. si s-auzim de raul altora, nu al etatenilor cinstiti si umiliti.

Liviu 13-05-2010 - 07:44

As fi vrut sa comentez ceva la acest subiect (nu tocmai in acord cu d-na Anghelescu pe care am apreciat-o intotdeauna !) dar am citit comentariu crestinului si am fost impresionat din cale afara !!! Pe ce se bazeaza „zicala” scrisa de „un crestin” ?! Este scrisa de cineva pe undeva ?! Nu cumva cuvantul „om” ar trebui inclocuit cu „roman” ?!!! Precizare: este vorba de un roman al zilelor noastre nu un roman adevarat …

Revenind la subiectul articolului am un punct de vedere putin mai diferit. In primul rand se stie de cand lumea si pamantul ca atunci cand este „sa se taie” se va taia mai intai de la ultimii cei mai aflati in bataia vantului si apoi se va ajunge (daca se va ajunge !!!) si la aia care sunt bine infipti in pamant, care au intrat in combinatii puternic si care se tin ca paduchii unii de ceilalti ! In ceea ce priveste insa subiectul „sensibil” cu copiii lucrurile din nefericire au ajuns destul de aiurea … Sa se faca copii si sa ia indemnizatii asa cum au luat toti copiii insa lucrurile astea trebuie un pic controlate ca s-a ajuns ca unii sa traiasca numai din aceste alocatii facand copii pe banda rulanta (cunosc un caz cu o fata care a nascut 2 copii in acelasi an !!!), copii care pana vor deveni cetateni de nadejde ai societatii vor trebui hraniti si ingrijiti !!! Cine sa le dea banii necesari ? Tot noi, statul ?!!! Pana cand ? Pana una-alta vad ca acesti copii care devin mari au mai mult apucaturi de nemunca decat de munca si ma indoiesc teribil ca acestia vor fi „cetatenii de nadejde ai patriei noastre” care imi vor plati si mie pensia (daca o voi mai apuca !!!) Lucrurile sunt mai complicate decat se arata si se comenteaza iar toata aceasta „afacere” trebuie un pic controlata si gandita ceva mai temeinic … Populist se pot face multe insa de platit vom plati tot noi !!!

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult