Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Iohannis nu se sperie de verificările Corpului de Control la Primăria Sibiu

Iohannis nu se sperie de verificările Corpului de Control la Primăria Sibiu

scris de A.B.
6 afisari

Klaus Iohannis nu se sperie de verificările Corpului de Control al primului-ministru la Primăria Sibiu. „Stau foarte liniştit. Nu o să găsească nicio neregulă”, a declarat contracanditatul lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale.

Klaus Iohannis nu se sperie de lacheii lui Ponta.

Klaus Iohannis nu se sperie de lacheii lui Ponta.

„Chiar în perioada de campanie electorală. Interesant. Nu e niciun fel de problemă, la Primăria Sibiu s-au făcut nenumărate verificări şi se vor face în continuare. Stau foarte liniştit, ştiu ce este acolo şi nu o să găsească nicio neregulă”, spune Iohannis, care consideră cel puţin interesant momentul ales de corpul de control.  „Domnul Ponta, candidatul Ponta îl trimite pe prim-ministrul Ponta să trimită Corpul de Control la Primăria contracandidatului, să facă verificări, cu zece zile înainte de turul doi al alegerilor”.

„Totuşi, parcă lucrurile nu sunt în regulă”, a afirmat Iohannis, adăugând: „Eu vă spun oricând, simplu. Oricine poate să controleze orice, nu există nereguli la primăria Sibiu. Simplu de tot”.

Corpul de Control al premierului derulează, din această săptămână, o acţiune de control la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), generată de informaţii privind acordarea unor despăgubiri în favoarea unei cesionar, pentru imobile situate inclusiv în Sibiu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult