Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Irinel Columbeanu a primit custodia temporară a fiicei sale

Irinel Columbeanu a primit custodia temporară a fiicei sale

scris de D.S.S.
22 afisari

Irina Columbeanu rămâne în grija tatălui său, Irinel Columbeanu la reşedinţa acestuia din Izvorani, până la decizia definitivă a instanţei privind divorţul, a decis luni Judecătoria Buftea.

Familia Columbeanu

Familia Columbeanu

Instanţa a luat această hotărâre după ce Irinel Columbeanu a susţinut că fetiţa în vârstă de patru ani nu s-a adaptat stilului de viaţă din America, unde a stat o perioadă împreună cu mama ei, Monica Columbeanu.
Venită în ţară, Irina a vorbit cu psihologi, care au constatat că micuţa nu s-a adaptat stilului de viaţă din America, a spus Irinel Columbeanu.
Instanţa Judecătoriei Buftea a respins, luni, cererea Monicăi Columbeanu de a-i fi încredinţată fetiţa până la pronunţarea unei decizii definitive în cazul divorţului.
Cererea a fost judecată, vineri, însă instanţa a amânat până luni pronunţarea deciziei.
La termenul de vineri, la instanţă au fost prezenţi atât Irinel Columbeanu, cât şi Monica, aceasta rămânând însă în maşină până la finalizarea judecării cererii.
De când Irina a venit în ţară (din SUA-n.r.), am petrecut fiecare zi alături de ea„, a spus Irinel Columbeanu, vineri, după şedinţa de judecată.

2 comentarii

Miki Spaga 28-02-2011 - 18:55

Irinel tata, pai Monicuta asta a ta este femeie intreaga, nu stiu daca ai tu ce-i trebuie ei! Oricum era chestiune de timp pana sa ajungeti la divortz! O tara intreaga a vazut nepotrivirea, numai tu nu, ca o confirmare a ceea ce spune lumea, ca nu esti prea destept, ca de fapt tactu sta in spatele tau! Cauta si tu una de varsta si marimea ta!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult