Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei JAF la Arad: 385.000 lei furaţi dintr-o maşină a Poştei Române

JAF la Arad: 385.000 lei furaţi dintr-o maşină a Poştei Române

scris de C.S.
2 afisari

O maşină a Poştei Române a fost jefuită, în această dimineaţă, la Arad. Potrivit primelor informaţii, din dubă au fost sustraşi 385.000 lei, iar Poliţia nu are niciun suspect.

Mai mulţi saci cu bani au fost furaţi dintr-o dubă a Poştei Române. (foto: wall-street.ro)

Angajații din Arad ai Poștei Române au încărcat luni dimineață, câțiva saci cu bani, în autoutilitara aflată în fața sediului central al instituției, au încuiat ușa mașini și au intrat în clădire pentru a aduce alți saci cu bani.

Când s-au întors, au constatat că toți sacii cu bani în care se aflau 385.000 de lei, dispăruseră fără urmă, fară ca ușa mașinii să prezinte urme de forțare.

‘Din primele informații culese de anchetatori s-a stabilit că șoferul a parcat autoturismul în fața sediului central al Poștei Române din Arad, situat în zona Stației CFR, a încărcat banii, a încuiat autovehiculul, după care a intrat în clădirea instituției. Iar când s-a întors a observat că banii dispăruseră. Mașina nu prezintă semne de forțare. În prezent sunt organizate filtre atât în municipiu cât și în județ, cu scopul depistării autorului sau autorilor furtului’, a declarat luni, comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Furtul a fost anunțat de către un agajat al Poștei Române la telefonul unic 112, acesta afirmând că mașina a rămas nesupravegheată doar câteva minute, timp în care însă a fost jefuită.

Prima măsură a fost organizarea de filtre pe toate șoselele din județ, polițiștii încercând depistarea celui (sau celor) care au furat banii din autoutilitara Poștei Române.

6 comentarii

Antibasistul 27-01-2014 - 17:31

Pacat, faptele BANAȚENILOR dovedesc ca-s cei mari escroci si tîlhari din țara!

Antibasistul 27-01-2014 - 17:45

Concureaza cu prahovenii si bucureștenii…, ptiu!

Antibasistul 27-01-2014 - 17:57

Io NU-S URBOS, IO-S JUMATE ARDELEAN, DUPA mama din Sudul Ardealului, dupa tata din Bucovina!

Se pare ca Urbos e din Ploiești.

UnUL 27-01-2014 - 18:01

Groaznic. Bucovinenii sunt oameni cu glagorie și bun simț; ardelenii, la fel, iar din acești părinți a ieșit un isteric cu țeasta goală și fără umbră de bun simț.

Antibasistul 27-01-2014 - 20:12

Ma cacat basist, ca toți basiștii, nu meriți numele de om!

digital 27-01-2014 - 20:23

ce boi !
sau chiar au înscenat furtul !
oricum, trebuie arestați, imbecilii !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult