Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Jean Pădureanu „era lipit tot” cu microfoanele DNA, spune Ioan Becali

Jean Pădureanu „era lipit tot” cu microfoanele DNA, spune Ioan Becali

scris de Ziua Veche
4 afisari

Dosarul Transferurilor este unul dintre cele mai vechi procese din fotbalul românesc, fiind deschis în iunie 2006. În cei patru ani şi jumătate el mulţi dintre jucătorii despre care se presupune că au fost transferaţi ilegal s-au retras din activitate, iar procesul a suferit 24 de amânări, ultima dintre ele joi, când şedinţa de judecată a fost amânată pentru data de 18 noiembrie, scrie Realitatea.net.


Prezent la audierile de joi, fostul impresar Ioan Becali a făcut pe holurile Tribunalului Bucureşti câteva declaraţii incredibile privitoare la un alt inculpat în dosar, preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu.

El spune despre acesta că a ajuns la o înţelegere cu Direcţia Naţională Anticorupţie şi a acceptat să i se pună microfoane, pentru a-şi da în gât foştii parteneri de afaceri. „Să vă spun eu de Jean Pădureanu! Cine e omul ăsta! Păi, eu l-am prins cu microfoane! Era lipit tot. Cînd am început să-l trag de fire, se gâdila! Avea numai microfoane! Cred că înnebuniseră ăia de pe partea cealaltă, care ne ascultau!”, a spus Becali, conform Gazetei Sporturilor.

0 comentariu

sanda 12-05-2010 - 10:25

un popor de bocitoare…hai sa inmormantam economia ca sa ne mearga bine:)Ptiu, drace!

Sandaua 12-05-2010 - 13:49

Cît mai departe. Şi cît mai repede! Şi cît mai mulţi! Ţara nu vă mai vrea! … Să vină alţii, pe rîu în jos, alţii mai harnici şi mai zeloşi!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult