Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Judecătoarea “beată” a fost repusă în funcţie

Judecătoarea “beată” a fost repusă în funcţie

scris de P.C.R.
1 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a hotărât joi repunerea Elenei Turcu în funcţia de judecător.

CSM a luat act de încetarea de drept a suspendării sale din funcţie după ce a fost achitată prin sentinţă definitivă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul în care era acuzată că a condus autoturismul sub influenţa alcoolului.

Elena-turcu-a fost repusa in functieElena Turcu va fi repusă în funcţia pe care a deţinut-o anterior la Tribunalul Dâmboviţa şi i se recunoaşte vechimea în magistratură pentru perioada suspendării din funcţie.

În aprilie, Elena Turcu a fost achitată de judecătorii ÎCCJ pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, având în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală.

Purtătorul de cuvânt al ÎCCJ, judecătoarea Georgeta Barbălată, a declarat atunci că, potrivit deciziei magistraţilor, fapta nu este prevăzută de legea penală, ceea ce înseamnă că s-a stabilit că Elena Turcu avea o concentraţie de alcool în sânge care ar atrage o răspundere contravenţională.

Elena Turcu, fost preşedinte al Secţiei penale a Tribunalului Dâmboviţa, a fost trimisă în judecată, în 4 iulie 2010, de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

1 comentariu

tanase marian 13-05-2011 - 12:45

excelentele voastre, cu respect eu am un caz si mai grav chiar crime an sine,,……..asatfel sa ma explic, cer scuze pentru scrisul dificil ,,nu agramat,,.asatfel acum sase ani la un ,,a. v. c. ,, grav suferit am gasit medicii de la spitalul m. i. beti an cabinet, am ajuns cu o infirmitate datorita acestor betivi,……recent la o recadere a bolii total netratate, am mers la clinica fundeni unde un derbedeu medic el bolnav psihic si criminal m a dat afara an strada cand speriat ca nu pot merge ca si acum, i am povestit drama de la spitalul m. i. acest criminal nu om si nu medic este dator sa faca puscarie , este subordonatul doamnei prof. dr. virginia ion de la neurologie etajul trei clinica fundeni,,………..nu ma baga nimeni an seama ,eu nu pot sa merg cursiv, demnitarii tarii asi bat joc de militarii an rezerva ai statului candva demn romania,,………………rusine romani rusine romania,,………..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult