Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Judecatoarea Lidia Barac – nou secretar de stat la Ministerul Justitiei

Judecatoarea Lidia Barac – nou secretar de stat la Ministerul Justitiei

scris de Ziua Veche
10 afisari

Presedintele Curtii de Apel Timisoara, judecatoarea Lidia Barac, a fost numita joi in functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei, in locul lasat liber de procurorul Octavian Ojog, caruia i-a incetat mandatul. In calitate de secretar de stat, Lidia Barac va gestiona relatiile ministerului cu sistemul judiciar, CSM si Ministerul Public, urmand sa coordoneze si activitatea directiilor din cadrul Ministerului Justitiei.


 

In calitate de judecator de cariera, am realizat ca transformarea profunda a Justitiei reprezinta fundamentul succesului noii Romanii europene. Modernizarea Justitiei este o prioritate majora pentru Romania in urmatorii 10 ani si am raspuns pozitiv solicitarii de lua parte la acest proces. Inteleg astfel sa-mi aduc contributia la implinirea asteptarilor stringente ale societatii romanesti pentru consolidarea statului de drept in tara noastra”, a declarat Lidia Barac.

Lidia Barac este magistrat din anul 1992, activand, rand pe rand la Judecatoriei Resita, Tribunalul Caras-Severin, Curtea de Apel Timisoara, iar din luna mai 2006 a fost numita presedinte al Curtii de Apel Timisoara.

0 comentariu

jan valjan 01-05-2010 - 21:34

Nici sa nu va ganditi sa mariti TVA-ul. Atat va trebuie si guvernul vostru pica impreuna cu toata increderea pe care a avut-o basescu la alegeri. Grija fratilor, ca tara geme de PROFESORI!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult