Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Judecătoarea Veronica Cîrstoiu, suspendată din funcţie

Judecătoarea Veronica Cîrstoiu, suspendată din funcţie

scris de C.P.
0 afisari

Judecătoarea de la Curtea de Apel Bucureşti (CAB) Veronica Cîrstoiu a fost suspendată din funcţie, ca urmare a punerii în mişcare a acţiunii penale, a decis marţi Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Veronica Cîrstoiu

Veronica Cîrstoiu

Articolul 62 alin.l lit. a din Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor prevede că magistratul este suspendat din funcţie în cazul în care a fost pusă în mişcare acţiunea penală împotriva sa prin ordonanţă sau rechizitoriu.

Judecătoarea Veronica Cîrstoiu şi fiul acesteia, Florin Cergan, au fost arestaţi preventiv în urmă cu aproximativ două săptămâni pentru luare de mită şi complicitate la trafic de influenţă.

Potrivit DNA, Veronica Cîrstoiu ar fi primit, prin intermediari, suma de 1,2 milioane euro, pentru a da soluţii favorabile în dosare penale, printre care şi în cel în care a fost revizuită condamnarea la şapte ani închisoare a lui Dinel Staicu.

8 comentarii

pathfinder 20-08-2013 - 11:52

Cam dezbumbata judecatoarea asta…

Tom Cc 20-08-2013 - 19:23

buna de ciocan !! o sa fie prima la morcovi la Targsor !!

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 20-08-2013 - 15:09

Alta ordinarie care poarta semnatura : Basescu. E clar ca tot Basescu se face vinovat ca a fost descoperita aceasta MEGAspagaRA. Ar trebui IMEDIAT demis, iar judecatoarea repusa in toate drepturile ei! Acei 1,2 milioane de euro nu reprezinta NICI UN FEL de shpaga, ci, „onorariul” pentru „efortul” ei de a judeca aceasta „spetza”. Se stie ca judecatorii din Romania, sunt platiti foarte „mizereabil” ca nu le ajunge nici macar de-o vila pe an sa-si puna deoparte. De unde atita inversunare din partea lui Basescu? Nu mai poti si tu sa vorbesti liber cu prietenii de afaceri; e mai rau ca pe timpul regretatului dictator! Acum, cum auzi soneria de la usa, dai drumul la aparatul de bruiaj ca sa poti sa vorbesti si tu liber cu cine ti-a venit in vizita.Unde traim, domnule? Uitati-va si la sarmanul Silaghi, care e juma rumun, juma ungur (ca si-a obtinut cetatenia de bozgorel!) ; in ce hal a ajuns! Domnule, a venit un om „de bine” la el sa vorbeasca despre fotbal si femei, si nici atunci n-a putut sa zica nimic, pina n-a dat drumul la bruiaj! Acu’, javra de Basescu a venit sa spuie ca, de fapt, Silaghi a aranjat shpaga sub protectoratul bruiajului. Ce minciubni, domnule. Tocmai Silaghi? Acest om mai mult decit sarman, care, daca are groso-modo 7 mii de lei noi pe luna!, si o avere de peste 7 milioane de euro. Pai cum sa nu aibe, domnule, daca maninca numai Danone cu chifle si economiseste? E bine ca acum i-a distrus cariera nemernicul de Basescu? Rusine! Unde esti d-le Neacsu sa iei atitudine impotriva iubitului tau Basescu ? Vai, vai, vai, in ce hal s-a ajuns! Acu, colac peste pupaza, Basescu se duce la priveghi la Cioaba, acu, ca sa se faca si mai mult de ris! Unde-i Tatoaica, domnule, cind ai nevoie de clovni?

UnUL 20-08-2013 - 15:38

Era cât pe-aci să te iau în serios și să mă enervez, dar până la urmă am râs în hohote.

Antibasistul 20-08-2013 - 18:19

O sugeti, amindoi, vesnic, lui Basescu!!!!!

UnUL 20-08-2013 - 20:05

Bășinel, mărlănel, tu ești dus nițel!

UnUL 20-08-2013 - 21:22

Bășinel, iar folosești argumente de genul „cine zice ăla e!”, pentru care pe unii era să-i dea afara de la grădiniță (grupa mică, desigur, că la cea mare nu mai ține!).

Antibasistul 20-08-2013 - 19:44

NU MERITA 2,5 milioane euro spaga!!!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult