Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Judecătoare exclusă din magistratură pentru nesoluţionarea cauzelor

Judecătoare exclusă din magistratură pentru nesoluţionarea cauzelor

scris de Ziua Veche
4 afisari

Judecătoarea Dinea-Tofalvi Mihaela-Laura, de la Judecătoria Târgu Mureş, a fost exclusă din magistratură printr-o decizie a Secţiei pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), pentru nesoluţionarea cu celeritate a cauzelor şi exercitarea funcţiei cu gravă neglijenţă.


Vicepreşedintele Curţii de Apel Târgu Mureş, Florin Dima, a declarat presei joi că CSM a decis excluderea din magistratură a judecătoarei Dinea-Tofalvi Mihaela-Laura, aceasta fiind, practic, a treia sancţiune disciplinară aplicată acesteia, pentru abaterile disciplinare prevăzute de Legea privind statutul judecătorilor şi procurorilor, informează Agerpres. Secţia de judecători a CSM a constatat “nerespectarea în mod repetat şi din motive imputabile a dispoziţiilor legale privitoare la soluţionarea cu celeritate a cauzelor şi în efectuarea cu întârziere a lucrărilor, din motive imputabile – judecător Dinea-Tofalvi Mihaela-Laura de la Judecătoria Târgu Mureş”.

În luna iunie 2006, judecătoarea a fost sancţionată disciplinar, pentru efectuarea cu întârziere a lucrărilor din motive imputabile, cu diminuarea indemnizaţiei de încadrare lunară brută cu 15%, pe o perioadă de două luni; apoi în luna decembrie 2009, i s-a aplicat o nouă sancţiune de diminuarea indemnizaţiei de încadrare lunară brută cu 15% pe o perioadă de trei luni.

0 comentariu

fanariotu 11-05-2010 - 15:44

Noi,toti muritorii de foame,suntem nevoiti sa provocam dezordine sociala,pentru ca si asa,altceva n-avem ce face.!Si apoi,dupa ceea ce ne faceti voi noua,copiilor,parintilor nostrii,n-o sa va ridicam osanale.!Nu-i asa.? Noi am adus tara in situatia asta.?Nu.!Noi tragem ponoasele.?.Noi.!Voi va lafaiti in lux si desfatare pe spinrea noastra.?.Da.!Impotenta manageriala se pedepseste cu DEMISIA.?.Da.! Si atunci ce mai asteptati….numai acest lucru inlatura dezordinea sociala.!Ne-ati mintit,ne-ati batjocorit,gata,s-a terminat telenovela….printre putinele care se incheie tragic….Nesimtitilor…

doru sinpetru 11-05-2010 - 18:57

de ce trebuie sa-l promovati pe animalul asta obedient?!?

cercetas 11-05-2010 - 22:18

si atunci sa beleasca [cenzurat[ daca are, daca n-are sa beleasca urechile la porunca ce vine de la Cotroceni si sa se supuna!
Fie eutanasia cat de rea, tot mai bine-n tara mea! Pardon, a lor.

Poporul 12-05-2010 - 02:21

Bai porcule de Cotroceni, tot „Pescuitotii in ape tulburi” au votat in Senat anihilarea legii ANi sau oamenii PDL? Gasca de excroci ordinari ce sunteti ca v -as omora pe toti cu mana ca ati nenorocit o tara! Bai unde s legionarii sa va puste pe toti , jigodii ordinare ce sunteti! Confisacti averile ilicite ale Politicienilor si bagatii bani furati inapoi la buget si dat medicamente si pensii batranilor!

george nemteanu 12-05-2010 - 03:49

Trepadusul de la Cotroceni face aluzii inspirate de catre sef. Zerourile erau rotunjite de catre mafia securisto-comunista aflata acum in majoritate alaturi de protectorul de la putere . iar dezordinea este provocata de catre ambitia iresponsabila a lui Basescu de a-i mai tine pe posturi pe acesti guvernanti impostori.

sknhd 12-05-2010 - 07:18

Doamne, Lazaroiu asta e atat de prost incat crede ca se mai uita cineva in gura lui!!!!!!

Rasputin 12-05-2010 - 08:50

…sute de pensionari cer demisia lui băsescu.
Au dreptate.
Duşmanul poporului român trebuie să-şi dea demisia, sau să fie demis.

pusca ioan 12-05-2010 - 11:26

Pescuitorii in ape tulburi sunt cu ochii pe putere.
Acum 1-2 seri a aparut marele presedinte de onoare(onoare de securist),dl.cunoscut ca felix.

vai ce ar mai vrea el lumea in strada,recolte.jos…..
pentru ca astfel visul lui de a se supraimbogati si de a fi si parintele natiunii ar fi posibil,cu politicieni ca dnii Antonescu,Ponta etc.

Cred ca acesta ar fi ultimul experiment de la Iliescu,Nastase,tariceanu si nu stiu cum l-ar mai suporta Romania

ioan 12-05-2010 - 12:51

Pai stimate domn dezordinea sociala ati produs-o chiar dv. fetele „luminate” carora in ignoranta noastra si in dorinta de mai bine, v-am dat votul. Pentru acest lucru ne condamnati la foame. Nu cumva este ipocrizie in ceea ce spuneti. Unde este combaterea coruptiei, atat de trambitata? Unde este acel „sa traiti bine!?” Ati uitat cumva de acestea? A cui este raspunderea pentru numirea unui guvern incompetent si corupt!
Dezordinea nu o produc cei care isi apara drepturile ci, aceia care au dus tara la faliment!
In campania electorala va laudati ca ati acordat o multime de pensii sociale, dupa campanie, trambitati principiul contributivitatii. Cand ati spus adevarul?
Acuma doriti sa le luati inapoi! Sunteti cumva coerenti s-au aveti nevoie de un psihiatru?
Legea lustratiei trebuie sa fie aplicata pentru cei care au falimentat tara. In statele civilizate pentru falimentul unui SRL se sta la inchisoare, la noi pentru falimentul unei tari nu este vinovat nimeni!
Ne-ati inselat si mintiti in continuare, faceti-va bagajul in mod onorabil, (dar nu aveti asa ceva) daca nu o sa vedeti ce inseaman furia multimii!
Lacomia si aroganta va dus la pieire!
Unde este PDL-ul care promitea reforma statului? Sunteti mai caraghiosi decat taranistii!

salut 12-05-2010 - 12:51

Se pare ca pe la batalionul de pupaci-postaci PDL ori nu a ajuns criza, ori se presteaza munca voluntara.

Pe mine nu ma deranjeaza ca va puneti in situatia de „idioti utili” si continuati sa lingeti papucul ce v-a dat un shut un koor, dar…
…de ce nu ramaneti voi grupati, cum ar fi pe HotNews sa bagati minusuri la orice idee de bun simt postata acolo?

alamar 12-05-2010 - 15:04

Eu am citit de doua ori articolul…Nu intelg de ce GLOATELE , se agita atat de mult la cele spuse de cei din cotroceni…

Este Romania un stat de drept ,sau nu?..
Are Romania legi?…
Gloatele au avut ocazia sa voteze sau nu?…

Sunt doua felutri de proteste…

Cele ale GLOATELOR precum in : africa, si alte tari bananiere sau franta,iar acum:grecia…sau…

Protest democratic , civilizat , precum in : uk, germnaia,america, etc..adica cel de la : urne…

Vlad.Adrian 12-05-2010 - 20:08

Normal ca in astfel de momente se gasesc multi viteji care vor sub orice forma sa ajunga la mansarda… Din fericire, acest lucru nu se va mai intampla, cel putin nu pentru cei trei trandafiri!

fanariotu 13-05-2010 - 11:00

,,Comandante,,ai scufundat nava ,,ROMANIA,,impreuna cu ,,echipajul,,tau de impotenti.!Dar voi nu respectati nici macar legea marinareasca,care spune ca trebuie sa va ,,scufundati,,impreuna cu nava.!V-ati transferat pe un iaht de lux,si aruncati vina pe pasageri.! Dar rezolvarea este una singura:DEMISIA.! ! !

mihai 13-05-2010 - 11:04

vantu-voiculescu incearca o noua lovitura de stat, 500 de manifestanti de la cotroceni nu reprezinta decat masa de manevra platita de ei!dupa minciuna cu geoana presedinte din seara alegerilor , trustul lui felix si vantu incearca sa faca furtuna intr un pahar cu apa ! doar tampitii nu pricep ca nu sunt bani !

Corcodel de Parpange 13-05-2010 - 14:08

cu debarcarea imediata a …barcagiului, erijat in luntrasul CARON de DAMBOVITA, via marea neagra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult