Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Kovesi: Năstase trebuie să înceapă imediat executarea pedepsei

Kovesi: Năstase trebuie să înceapă imediat executarea pedepsei

scris de A.B.
4 afisari

Procurorul general Codruţa Kovesi a precizat că se va verifica dacă poliţiştii care au mers miercuri noapte la locuinţa lui Năstase pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei au respectat procedurile, ea precizând şi că mandatul de executare trebuia pus în aplicare de îndată. 

kovesi

foto: dcnews.ro

„Se va verifica dacă poliţiştii prezenţi pentru punerea în aplicare a mandatului au respectat procedurile. Mandatul de executare a pedepsei se pune în aplicare de îndată, imediat, nu este un termen de 3-5-10 zile. Din această  perspectivă, cei care au mers să pună în aplicare mandatul au procedat corect”, a spus Kovesi, întrebată de jurnalişti de ce au mers poliţiştii atât de repede la locuinţa lui Năstase. Ea a subliniat că acest lucru este conform legii şi procedurilor şi că şi în cazul altor persoane condamnate s-a procedat în acelaşi mod, mandatul fiind pus în aplicare de îndată. Potrivit acesteia, în situaţiile în care mandatele nu au fost puse în executare de îndată persoanele vizate erau dispărute de la domiciliu. Întrebată de ce poliţiştii au mers acasă la Năstase în condiţiile în care alţi conamnaţi din dosar s-au predat singuri, Kovesi a spus că vor fi făcute verificări şi legat de acest aspect.

 

2 comentarii

digital 21-06-2012 - 12:09

să mori tu,țigancușo?!
să prinzi tu atâția anișori de pârnaiuță,câți infractori nu au fost ridicați în primele ore după deciziile definitive?!
………………………..

maria 21-06-2012 - 19:58

KOvesi fruntelata plagiatoare si slugarnica nu a facut altceva decat sa se supuna ordinelor Professorului!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult