Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Kovesi nu vrea să părăsească sistemul

Kovesi nu vrea să părăsească sistemul

scris de Marius Bâtcă
3 afisari

Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că după ce o să-i expire mandatul pe care îl deţine doreşte să rămână în sistemul juridic.

Laura Codruţa Kovesi

Laura Codruţa Kovesi

Mandatul meu va expira în data de 2 octombrie 2012. Aş dori să-mi continui activitatea tot în sistemul juridic, încă n-am luat o decizie. Prioritatea mea este prezentarea raportului de activitate a Ministerului Public, care va avea loc în 8 martie şi la expirarea mandatului o să văd”, a precizat Laura Codruţa Kovesi, care a mai spus că, potrivit legii, poate să revină pe funcţia deţinută anterior, la DIICOT, informează Agerpres.

Legea prevede că revin pe funcţia deţinută anterior, respectiv în DIICOT. La momentul respectiv voi aprecia în care parte a sistemului judiciar voi rămâne să-mi continui activitatea”, a precizat Laura Codruţa Kovesi.

1 comentariu

digital 17-02-2012 - 16:39

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult