Laura Codruţa Kovesi a fost detaşatată la Bruxelles | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Laura Codruţa Kovesi a fost detaşatată la Bruxelles

Laura Codruţa Kovesi a fost detaşatată la Bruxelles

scris de B.C.R
4 afisari

Laura Codruţa Kovesi, fostul procuror general al României,  a fost detaşată la Ministerul Afacerilor Externe pentru o perioadă de trei ani începând de miercuri, urmând a ocupa funcţia de înalt reprezentant la misiunea României la Bruxelles pe probleme de justiţie şi luptă anticorupţie.

Şedinţă cu scântei la CSM. Kovesi spune că s-a săturat

Laura Codruţa Kovesi, fostul procuror general al României, detaşată trei ani la misiunea României de la Bruxelles

Secţia de procurori a CSM a hotărât marţi, potrivit site-ului instituţiei, detaşarea la MAE a Laurei Codruţa Kovesi, procuror în cadrul DIICOT Biroul Teritorial Sibiu. Detaşarea fostului procuror general al fost solicitată de MAE şi s-a dispus pe o perioadă de 3 ani începând cu data de 3 octombrie, precizează Agerpres.

Laura Codruţa Kovesi a declarat luni, la finalul mandatului, că nu exclude o candidatură pentru Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi nici o eventuală funcţie care presupune o activitate legată de Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV). ‘Aşa cum am declarat în mai multe rânduri, doresc să-mi continui activitatea în calitate de magistrat. Consider că lupta anticorupţie este o dimensiune importantă prin prisma MCV şi a implicaţiilor pe care le are pentru România. Din această perspectivă, nu exclud o candidatură pentru DNA şi nici o eventuală funcţiune care presupune o activitate legată de Mecanismul de Cooperare sau de activităţi anticorupţie’, a afirmat Kovesi.

Traian Băsescu o decorase luni pe Kovesi cu Ordinul Naţional “Steaua României” în grad de Cavaler.

1 comentariu

BULA 03-10-2012 - 07:55

Se duce si ea la cardeala (dupa metode vestice), ca barbatul ei s-a plictisit de ea. Venea acasa cu sacosa cu dosarele USL-istilor si in loc sa se puna capra, il punea pe barbatu-sau sa-i citesca din ele, ca asa se excita.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult