Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Laurenţiu Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a fost arestat

Laurenţiu Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a fost arestat

scris de D.S.S.
3 afisari

Laurenţiu Anghel, fiul lui Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, a fost arestat preventiv, marţi, alături de alţi doi tineri din localitatea Drăgăneşti Olt, toţi fiind cercetaţi într-un caz de tâlhărie. 

Laurentiu Anghel, fiul lui Bercea Mondial a fost arestat

Judecătoria Piteşti a admis propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile a celor trei suspecţi, formulată de procurori. Dumitru Adrian Petea, de 17 ani, este acuzat de tâlhărie, în timp ce Laurenţiu Anghel, de 23 de ani, şi Marius Constantin, de 22 de ani, sunt acuzaţi de complicitate la infracţiunea de tâlhărie.

Un al patrulea suspect din dosar, un adolescent în vârstă de 15 ani, este cercetat în stare de libertate, tot pentru complicitate la tâlhărie.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz în urmă cu o zi, după ce o femeie a reclamat că un individ a atacat-o într-un parc şi a deposedat-o prin violenţă de două lănţişoare din aur.

Poliţia Municipiului Piteşti a fost sesizată de S.C., de 35 de ani, cu privire la faptul că în în timp ce se deplasa pe strada Egalităţii, în zona unui parc, a fost agresată de un individ necunoscut, care prin violenţă i-a furat de la gât două lanţuri din aur, în greutate totală de 30 de grame, apoi a fugit de la locul faptei cu un autoturism în care se mai aflau trei persoane„, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu.

Tâlharul şi cei trei complici au fost ulterior depistaţi în trafic pe DN 65, în localitatea Albota, în autoturismul cu care călătoreau fiind găsit şi unul dintre obiectele furate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult