Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Liderul deputaţilor PDL, la DNA

Liderul deputaţilor PDL, la DNA

scris de M.A.
1 afisari

Mircea Toader s-a prezentat joi dimineaţă, la DNA, pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul privind afacerile ilegale din Portul Constanţa.

Mircea Toader (Agerpres)

Mircea Toader (foto: Agerpres)

Liderul deputaţilor PDL a spus, la intrarea în sediul DNA, că a fost chemat în calitate de martor.

Toader a precizat că a avut câteva discuţii cu fostul secretar general în Ministerul Administraţiei şi Internelor Laurenţiu Mironescu, în legătură cn un proiect de lege, transmite Mediafax.

La dosar există mai multe interceptări ale convorbirilor telefonice între Laurenţiu Mironescu şi Aurelian Pilcă, inculpaţi în dosarul Portul Constanţa, pe tema sprijinului financiar pentru ca Mironescu să câştige alegeri îm PDL şi a intervenţiilor pentru ca Pilcă să fie numit şef în port sau a eforturilor de a intra în anturajul Ancăi Boagiu.

Într-una dintre convorbiri, din 7 septembrie 2010, Laurenţiu Mironescu îl anunţă pe Pilcă în legătură cu faptul că se va întâlni cu Mircea Toader, lider al deputaţilor PDL, care l-ar fi cooptat pentru a elabora legislaţia în domeniul maritim şi portuar. Mironescu îşi exprimă speranţa că va intra astfel şi în intimitatea ministrului şi precizează că Toader „s-a sfătuit cu Anca”. Discuţia se încheie cu formula „Succesuri!”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult