Lista candidaţilor la şefia Parchetului General şi DNA | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Lista candidaţilor la şefia Parchetului General şi DNA (document oficial)

Lista candidaţilor la şefia Parchetului General şi DNA (document oficial)

scris de D.S.S.
7 afisari

Ministerul Justiţiei a a anunţat, vineri, că şapte candidaţi s-au înscris în cadrul selecţiei în vederea efectuării propunerii de numire în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Pe listă se află fostul şef al PÎCCJ Laura Codruţa Kovesi şi Claudiu Dumitrescu şeful DLAF.

Urmăriţi penal de PÎCCJ, pentru referendumTot vineri, Ministerul Justiţiei a anunţat şi candidaţii care s-au înscris în cadrul selecţiei în vederea efectuării propunerii de numire în funcţia de procuror general al României. Pe listă se află Tiberiu Niţu, Viorica Stoica şi Gheorghe Moţa

Candidatura depusă de fostul procuror Dan Voinea pentru funcţia de procuror general al României a fost respinsă de Ministerul Justiţiei pentru că acesta nu mai are calitatea de magistrat.

Vezi AICI lista oficială cu candidaţii la funcţia de procuror general al României şi procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA)

2 comentarii

jan dinu 05-10-2012 - 23:22

—- ROMANII —- o natzie defecta !
Trebuie ” ejaculata ” din Europa ,n-are compatbilitate
la normele de civilizatie shi onoare !
Cazul recent al ifractoarei transmutate — RIZII — e o
mica dovada a starii voastre permanente !!
JD-USA

US 05-10-2012 - 23:36

Taci ma scarba.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult