Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Madalina Manole a inghitit doar Furadan

Madalina Manole a inghitit doar Furadan

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Legistii au incheiat analiza toxicologica in cazul Madalinei Manole si au constatat ca artista inghitise doar Furadan, nefiind gasite in sange alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slabit, a declarat, joi, pentru Mediafax, directorul general al INML „Mina Minovici”, Dan Dermengiu.

„Nu am descoperit alcool in sange si nici alte substante cum ar fi barbiturice, droguri sau produse pentru slabit la analiza toxicologica facuta in cazul Madalina Manole. Este doar o cantitate foarte mare de Furadan”, a spus Dan Dermengiu.

El a spus ca, in acest moment, nu se poate stabili concentratia pe care o avea pesticidul cand a fost ingerat.

„Nu putem stabili care a fost concentratia pe care o avea Furadanul ingerat de artista. Am cerut procurorilor sa ne trimita o proba din flaconul de Furadan ridicat din casa Madalinei Manole pentru a putea compara daca produsul ingerat are aceeasi concentratie cu cel din flacon”, a aratat directorul general al INML „Mina Minovici”.

Potrivit acestuia, din punctul de vedere al legistilor raportul in cazul Madalinei Manole se considera incheiat, singura problema ramasa de clarificat fiind legata de concentratia de Furadan.

0 comentariu

FORESKIN 09-05-2010 - 20:03

…in chip de Ambasador…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult