Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Maria Vlas, eliberată condiţionat

Maria Vlas, eliberată condiţionat

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

Tribunalul Prahova a respins recursul procurorilor la decizia de eliberare condiţionată dată de Judecătoria Ploieşti pe numele Ioanei Maria Vlas. Fostul administrator al SOV Invest va părăsi Penitenciarul din Târgşor imediat ce decizia instanţei îi va fi transmisă, transmite Realitatea.net.

Judecătoria Ploieşti a admis, pe 28 septembrie, o cerere de eliberare sub control judiciar făcută de fostul administrator al SOV Invest, Ioana Maria Vlas, condamnată la o pedeapsă cumulată de 10 ani de închisoare, în dosarele FNI şi FNA. Decitzia a fost atacată cu recurs de procurori, contestaţia fiind judecată miercuri, la Tribunalul Prahova.

Vlas a contestat decizia comisiei din cadrul Penitenciarului Târgşor, din judeţul Prahova, care a amânat, pe 14 septembrie, cu două luni discutarea cererii de eliberare condiţionată a Ioanei Maria Vlas, fost administrator al SOV Invest, pe motiv că aceasta nu a conştientizat încă acţiunile pe care le-a săvârşit.

0 comentariu

laur 27-05-2010 - 07:05

Rusii nu prea merita aceasta onoare deoarece se comporta urat cu locuitorii din tarile CSI dar va creste numarul de rusi care vor merge in Romania (mai ales cu trenurile internationale care vor reinvia).
Romanii si alti din EST vor „OFERI” primul loc la infractionalitate si rautate RUSILOR IAR MIE IMI PLACE ACEST LUCRU.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult