Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Marian Petrache va fi cercetat de DNA

Marian Petrache va fi cercetat de DNA

scris de Șt. C
38 afisari

Liberalul Marian Petrache va fi anchetat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru fraudă la alegerile locale, după ce dosarul a fost declinat la DNA, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

Marian Petrache

Marian Petrache

Polițiștii ilfoveni au început cercetări în acest caz, existând suspiciuni de corupere a alegătorilor, iar dosarul a fost declinat de la Parchetul Judecătoriei Buftea către DNA.

Pe 11 iunie, Marian Petrache, președintele PNL Ilfov, declara într-o conferință de presă că este normal ca Parchetul să cerceteze dacă există o plângere împotriva sa privind alegerile locale, adăugând că, dacă procurorii descoperă că a făcut ceva, să suporte consecințele.

„Parchetul mi se pare firesc să ia act de toată chestia asta și să cerceteze, nu e niciun fel de problemă și nu-mi convine deloc să rămân cu blamul că nu știu ce am făcut. Dacă descoperă pe undeva Parchetul că eu am făcut ceva, suport consecințele. Nu o să găsească”, afirma el.

Petrache a făcut această precizare fiind întrebat de jurnaliști cum comentează înregistrările difuzate de mass-media în care el ar discuta despre aducerea unor alegători cu mașinile la secțiile de vot cu ocazia alegerilor locale din 5 iunie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult