Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Medgidia: Un seif cu 470.000 lei au fost furat dintr-un Oficiu Poștal

Medgidia: Un seif cu 470.000 lei au fost furat dintr-un Oficiu Poștal

scris de C.S.
1 afisari

Un seif în care se aflau 470.000 lei a fost furat, noaptea trecută, dintr-un Oficiu Poștal din Medgidia, Județul Constanța. Hoții au fugit chiar cu mașina instituției.

Un seif cu 470.000 lei, furat de la un Oficiu Poștal din Medgidia.

Furtul a fost observat vineri dimineaţă, când angajaţii oficiului poştal au ajuns la muncă. Suspecţii au intrat prin forţarea unei uşi de acces, deşi clădirea era prevăzută cu sistem de alarmă, dar care nu s-a declanşat. Ei au urcat la etajul al doilea al instituţiei, de unde au aruncat mai multe dosare pe geam, astfel încât să amortizeze căderea seifului.

Hoţii au sustras casa de bani, în care se găseau circa 470.000 de lei, dar şi o autoutilitară ale cărei chei se aflau în aceeaşi incintă.

Poliţiştii spun că unitatea poştală a fost verificată de mai multe ori anul trecut, cu privire la respectarea prevederilor legale, fiind găsite unele probleme la sistemul de alarmă, ce ar fi trebuit remediate.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi spun că s-a format un prim cerc de suspecţi. De asemenea, s-au format filtre la ieşirea din judeţ şi se caută şi autoutilitara furată de la poştă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult