Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Medicul Brădişteanu, trimis în judecată de DNA în cazul Năstase

Medicul Brădişteanu, trimis în judecată de DNA în cazul Năstase

scris de M.A.
1 afisari

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Şerban Brădişteanu, medic şef secţie la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de favorizare a infractorului.

Medicul Brădişteanu, trimis în judecată de DNA în cazul Năstase

Medicul Brădişteanu, trimis în judecată de DNA în cazul Năstase

Potrivit DNA, medicul a încercat zădărnicirea punerii în executare a mandatului de executare a pedepsei privindu-l pe Adrian Năstase.

În 26 iunie, procurorii DNA au început urmărirea penală faţă de medicul Şerban Brădişteanu, de Gheorghe Dumitru, adjunct al şefului Poliţiei Capitalei, Nicolae Costea şi Marian Apostol, ofiţeri de poliţie judiciară în cadrul Poliţiei Capitalei, pentru favorizarea infractorului în legătură directă cu fapte de corupţie. Potrivit procurorilor, există date şi indicii temeinice că cele patru persoane învinuite, prin atitudinea lor, au îngreunat şi au încercat să zădărnicească executarea pedepsei de doi ani de închisoare aplicate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie fostului premier Adrian Năstase.

13 comentarii

BULA 07-12-2012 - 07:18

Unde este utilitatea sociala a incarcerarii unui medic de mare valoare, care a fost implicat fara voia lui in mascarada cu „sinuciderea” lui Adrian Nastase (tradatorul prin care atatea bogatii ale Romaniei au trecut in mainile strainilor) ?

BULA 07-12-2012 - 07:19

DNA sa se ocupe de chestiile serioase, de derbedeii si parasutele care au instrainat averea statului.

hatru 07-12-2012 - 08:36

Mi-e scarba de acest infractor care a folosit anii lungi de studiu in scopul comiterii de infractiuni. Are in spate o lista lunga de VIP-uri pa care le-a scapat de/de la puscarie. Daca ar fi dupa mine „domnu’ doctor” ar trebui sa primeasca o pedeapsa dubla fata de unul fara carte care ar fi comis aceleasi ticalosii.

Cercul 07-12-2012 - 12:50

Pai juristii au facut o facultate de cretini(Dreptul) pe care reuseau sa o absolve si militienii. Mai trebuie sa treaca o suta de ani ca inteligenta(doctorii, oamenii de stiinta, literatii) sa fie factorul conducator al Romaniei. Nu se va intampla printr-o revolutie, ci va fi o evolutie naturala conseciinta a descoperirilor.

Ghita Bizonu' 07-12-2012 - 14:06

No! Ca si io ma facut dreptu … insa am invatat . Pesmene ca d’aia nu practic …

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-12-2012 - 14:23

Noa’H lassa BI vollene , nu phii asa modest ! Spune la natt ca ai parcurs drepthu de 2 ori ! O data la fara frcventa si odata la Penitenciarul de Maxima Securitate din ARAD ! Deci partea practica ai …executat-o in DIRECT ! Si daca este adevarat ce zace gura targului, mai detii niste procese de unde te vedem si cu un ..MASTERAT in DREPT !

Ghita Bizonu' 07-12-2012 - 13:12

Stalinism ptr eternitate (sau macar ptr sec XXI)

De un se vede ca oricat ar acuza unii USL de stalinism … ei bine stalinismu bantuie prin capetele baSScistilor MM Breton, Tismaneanu et compania (ca sa citam din Volodea +++
„funesta de încarcerare a medicilor evrei care au fost acuzați că ar fi încercat să îi otrăvească pe liderii sovietici. Dacă Stalin nu ar fi murit în martie 1953, acești doctori ar fi fost executați.”) +++

Ma rog Brădişteanu are 2 mari vini :
1) nu este …… minoritar si in plus a fost senator PSD de Vâlcea în perioada 2000-2004, a condus Comisia de Sănătate din Senatul României
2) nenorocitu si-a permis ca in 1999 a realizeze primul transplant de inima din Romania „dar mai târziu a devenit „celebru” din cauza scandalurilor în care a fost implicat”

In rest sa ne folosim de o publicatie „independenta” „Bacania Libertina:

+++
Spre exemplu, a fost anchetat pentru modul în care a ajuns în fruntea Institutului C.C. Iliescu. În dosarul care i-a permis obţinerea postului a avut, în locul unor lucrări de cercetare, nişte documente care îi atestau calitatea de cercetător de gradul II. Printre motivele care au dus la demiterea lui din funcţia de manager a fost şi faptul că, într-un an, a venit doar 10 zile la serviciu.+++

Ma rog transplantu nu se pune …numa functia de la institut (desi nu cred ca a venit doar 10 zile la institut . Ca mia degraba il suspectez ca a chiulit de la Senat decta din sala de operatii)

+++
Dosare care l-au consacrat drept medicul corupţilor

Imaginea sa a fost complet compromisă din cauza modului în care a decis să doteze spitalele din sistemul penitenciar, cumpărând aparatură supraevaluată şi nefuncţională. În acei ani, majoritatea spitalelor din România, inclusiv cele din sistemul penitenciar, erau echipate rudimentar. Risipa făcută atunci în calitate de preşedinte al unei comisii de licitaţii a fost de 9 milioane de euro. Brădişteanu a fost acuzat că a primit mită 3 milioane de euro, deoarece a favorizat la licitaţii o firmă din Elveţia şi alta din Austria. Urmărirea penală în acest caz a început în 2006, Brădişteanu a fost trimis în judecată în 2007, iar doi ani mai târziu a fost achitat de judecători. +++

Pai mie cel putin mi-e clar. Au fost cateva ziare care au scris despre “scandal” . Apoi a urmat reforma inJustitiei si in fata instantei canci probe. Da ce importanta are? Adica ce improtanta are ca “si-a dovedit nevinovatia in fata (in)Justitiei?!

+++
Celebrităţi operate

Astfel, medicul Şerban Brădişteanu a continuat să opereze în calitate de şef al Secţiei de Chirurgie Cardiacă de la Floreasca şi şi-a câştigat titulatura de „doctorul corupţilor”. Asta pentru că s-a ocupat în special de VIP-uri, unele dintre ele cu dosare penale. Nicolae Văcăroiu, Cristi Borcea, Cornel Dinu sunt printre cei care au apelat la serviciile doctorului Brădişteanu. Nu în ultimul rând, Brădişteanu s-a implicat direct în cazul preşedintelui CJ Argeş, Constantin Niculescu, şi l-a preluat „sub aripa sa” la o zi după ce Tribunalul Argeş decidea arestarea preventivă a şefului CJ Argeş. Niculescu a ajuns la Bucureşti cu o ambulanţă la Spitalul Floreasca şi a beneficiat de un diagnostic flexibil (leşin, atac de cord, atac cerebral). Niculescu putea fi dus în orice alt spital, dar într-un final a ajuns la Floreasca, chiar pe secţia doctorului Şerban Brădişteanu. +++

Stai ca nu am intels : are Nicolae Văcăroiu dosar penal ? Atunci de ce este pomenit aici? In selecta cpmpanie a lu’Borcea?! ( Pai sa va zic io : ca asa facea si Pravda!
Si mai e ceva .. pai vedeti ca conteste pct 2? (ala in 1999 primul transplant de inima din Romania). Caci asa cum bine ne iecsplica “profesorul” Volodea (de la care am sutit titlul)
cica comunismu promova nonvalorile si distrugea valorile. Ori un medic ca Brădişteanu este o valoare in orice tara . Da la noi nu valorile sunt alea de dau din gura anticomunist si denunta stalinismu care I-a propulsat pe scara sociala… Adica astia trebuie sa instituie stalinismu ptr eternitate ca altfel ar fi siliti sa se ocupe si de ceva treburi utile- la care nu se pricep!!
Asa ca azi incepe faza pe medici dupa cum evoca Tismanetchi memoria tatucului tatalui …
D’aia ptr unii ori stalinismu ori moartea …

http://vremea.forumgratuit.ro/t424-stalinism-ptr-eternitate-sau-macar-ptr-sec-xxi#912

Salut 07-12-2012 - 16:18

@ Ghita Bizonu’

Salut Ghita, bine ai revenit.
Pe un forum deja cucerit de fel de fel de bolnavi mintal, e bine sa mai apara din cand in cand cate o voce care intr-adevar are ceva de spus.
Referitor la cazul Bradisteanu: sunt pe aceiasi linie cu opiniile tale…da, in Romanika lupul striga cel mai tare aratand spre ceilalti ” Uite lupul ! „. Felicitari pentru documentare.

Sunt intrigat (OK, e un fel de-a spune … de fapt este o confirmare). Am vazut ca un nebun de forum (ti-am spus ca sunt multi!), in stilul lui analfabet, te-a atacat instantaneu pentru postarea ta. Nu a atacat nimic din postare; doar a exprimat inept fel de fel de aluzii referitoare la persoana ta… Ca-i nebun si ca asta-i e stilul infect, nu mai am nici o indoiala. Ca …aluziile … lui sunt inchipuiri ale unei minti duse, iar e sigur. Dar de ce ti-a sarit la jugulara? Nu l-ai provocat cu nimic.

O sa incerc sa dau eu raspunsul:

– pentru ca ai vorbit despre „stalinism” iar una din ocupatiile primordiale ale „neamului ales” – cu care nebunul in cauza se identifica -a fost si este promovarea stalinismului prin tarile parazitate
– pentru ca ai aparat un roman – nemembru al „neamului ales” si care nu le cara tucalul – CU REALIZARI reale, nu un umflat cu pompa de media „neamului ales”
– pentru ca aperi principiile justitie si este binecunoscut ca in orice tara care indeplineste patru conditii…..:

INDEPENDENTA REALA + INFORMARE SI CULTURA PENTRU CETATENI )+ DEMOCRATIE+JUSTITIE

…rolul nefast jucat de reprezentantii parazitari ai „neamului ales” tinde catre valori foarte mici, parazitii insisi parasind locul.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-12-2012 - 19:47

Salut-Salut : Pullifriciule !te citez ,,. Nu a atacat nimic din postare; doar a exprimat inept fel de fel de aluzii referitoare la persoana ta… Ca-i nebun si ca asta-i e stilul infect, nu mai am nici o indoiala. Ca …aluziile … lui sunt inchipuiri ale unei minti duse, iar e sigur. Dar de ce ti-a sarit la jugulara? Nu l-ai provocat cu nimic.”—-Si cu astea fiind zise, hai sa o luam sistematic . Bhivolutzul la origini a fost …subofiter si dupa 89 a luat aer sub aripi si a 5-a cizma, dupa oracailile din CAD. Intre timp a facut DREPTUL la ff si profitand ca ,, a luptat si el pt. democrazia (originala)din Ro. a fost propulsat la Primarie la un serv. administrativ ca si jurist. A facilitat obtinerea ilegala a unor spatii la mai multe persoane . Fapt pt. care a fost TAXAT cu o perioada la Penitenciar. Dupa eliberare a incercat sa intre in Barou, dar nu afost sa fie. Scandalurile insa se tineau in lant, motiv pt. care si acusica este …clientul fidel al tribunalelor precum si a unor saituri unde revarsa si rasismul si xenofobia ! …Patrapuleo , informeaza-te inainte de a …EMITE TAMPENII !

Cercul 07-12-2012 - 13:48

Doctorul il opereaza pentru ca e bolnav nu pentru ca n-are cazier.Oricum dupa faza asta militienii si juristii sa mearga la judecatori sa-i opereze ca medicii se vor face ca ploua. Nici nu mai comercializam ce realizam noi oamenii de stiinta sa n-aveti parte voi de aia.

Titi Gutan 09-12-2012 - 09:39

Observ ca unii nici nu au nevoie de o femeie pentru a juisa de placere .Este suficient ca slugile basiste sa atace persoane valoroase profesional pe motiv ca si-a respectat profesia si juramantul dat la terminarea facultatii de medicina. Cum ,majoritatea basistilor provin din vulg si gang stiu foarte bine ce ii trebuie haitei.Ciosvarta de carne sangeranda ! Ca a fost Nastase condamnat fara a fi dovedit vinovat in dosarul construit pe falsuri intr-o perioada de un deceniu,ca au fost atatia adversari ai chiorului mutilat de ura,ca va urma acest doctor? Conteaza? Da! Haita basista are nevoie de sange!Ei stiu ca de nu vor devora adversarii si nu vor mentine teroarea, adevarul va triumfa si se vor duce pe tobogan intr-un loc de repaos obligatoriu.PUSCARIA!

jan dinu 09-12-2012 - 10:15

– Jigodie esti shi dupa ce putrezesti in poarte !!!
JD-USA

Titi Gutan 09-12-2012 - 13:45

Unui fiu al ploii ce putrezeste in scarna lasata de vaca pe pajiste nu am ai spune decat sa invete a scrie romaneste.Daca locuieste in USA se poate pupa dos basescian ,aidoma lui Gintestain ,un pork ce a ocupat timp de trei ani o ambasada a Inaltei Porti la Bucuresti.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult