Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Michi Şpagă, la DNA în dosarul mită pentru licenţe IT

Michi Şpagă, la DNA în dosarul mită pentru licenţe IT

scris de Șt. C
3 afisari

Fost şef al Secretariatului General al Guvernului, senatorul Şerban Mihăilescu, cunoscut ca Michi Şpagă, a fost joi dimineaţă la DNA pentru a fi audiat ca martor în dosarul de corupţie privind închirierea de licenţe IT pentru şcoli, pentru care s-au plătit aproximativ nouă milioane de euro. nu a făcut nicio declaraţie la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

serban_mihailescu

USL a luat puterea. Michi Şpagă a fost deja achitat de Înalta Curte

Potrivit unor surse judiciare, senatorul Şerban Mihăilescu a fost chemat la DNA pentru a da declaraţii în calitate de martor în dosarul privind închirierea de licenţe IT pentru şcoli, în care se fac cercetări in rem pentru trafic de influenţă, abuz în serviciu, dare şi luare de mită.

Şerban Mihăilescu a fost, în perioada 2000-2003, ministru coordonator al Secretariatul General al Guvernului.

În acest dosar au mai fost audiaţi ca martori actualul şef al Secretariatului General al Guvernului, Ion Moraru, Eugen Bejinariu, fost şef al SGG, ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Mihnea Costoiu, Ioan Cordoş, fostul secretar de stat din Ministerul Comunicaţiilor, Sorin Eftene, fostul director general interimar al Microsoft România, şi Corina Dumitrescu, membru CSM şi fostă angajată a Ministerului Justiţiei.

2 comentarii

Mariana 24-07-2014 - 13:14

Asta in fiecare legislatura este clientul fidel al DNA , dar de fiecare data iese basma curata. Or fi furat cititorii articolelor ca puslamaua asta comunista fost tzutzer al lui Dascalescu s-a asezat in varful surii si fura fara jena de peste tot. PSD il pune mereu pe liste desi le afecteaza imaginea intr-un mod serios. De ce nu-l scot la pensie pe acest „ales”.

CATI 25-07-2014 - 04:31

Jaf la drumul mare…sub privirea neputincioasa a ministrului transporturilor , IOAN RUS, subalternii isi fac in continuare de cap? CFR Calatori , datorii de peste 346.000.000 de euro . La data de 31.10.2013, SNTFC CFR Călători SA înregistra datorii care trebuiau plătite într-o perioadă de un an de zile în sumă de 1.559.698.000 de lei, ceea ce reprezintă circa 346.600.000 de euro. Din această sumă, 1.101.254.000 de lei reprezintă datorii comerciale şi alţi furnizori, iar „308.686.000 de lei alte datorii pe termen scurt faţă de instituţii de credit”. Din totalul datoriilor comerciale la data de 31.10.2013, valoarea arieratelor a fost de 789.353.000 de lei. INTERESANT: PROTAGONISTII AFACERILOR “IN TOTALITATE LEGALE” DE LA ACESTA SOCIETATE DE STAT, AU RAMAS IN FUNCTII…CARMEN MARIA POPESCU , ALEXANDRINA GATEJ, CLAUDIU DUMITRESCU, DANA RACHILA GALBEN, MIU ILEANA, MANTESCU CRISTINA, ZAHARIA ADRIAN, MARCELA NAE, NITA ROBERT, TIMIS BOGDAN, ETC.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult