Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Mircea Băsescu rămâne în arest preventiv

Mircea Băsescu rămâne în arest preventiv

scris de A.P.
19 afisari

Curtea de Apel București a respins vineri contestația formulată de Mircea Băsescu și a decis ca acesta să rămână în continuare în arest preventiv pentru 30 de zile. Decizia este definitivă.

Mircea Băsescu rămâne în arest preventiv

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest, a decis definitiv, vineri, Curtea de Apel Bucureşti, care a respins contestaţiile celor doi faţă de măsura preventivă dispusă în dosarul traficului de influenţă ce ar fi fost făcut pentru ca interlopul Bercea Mondial să scape de închisoare.

Mircea Băsescu şi Marian Căpățână au fost arestaţi în 20 iunie, după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice înregistrări făcute pe ascuns de fiul acestuia, care ar proba traficul de influenţă de care este acuzat fratele şefului statului.

Judecătorul de la Tribunalul Bucureşti care a dispus arestarea a arătat, în motivare, că înregistrările în care apar Mircea Băsescu și Marian Căpățână, puse la dispoziție procurorilor de familia lui Bercea Mondial, sunt legale, chiar dacă ele au fost contestate de cei doi, şi pot reprezenta mijloace de probă în dosar.

87 comentarii

pathfinder 27-06-2014 - 17:37

Jos dictatura legii!
Jos procurorii basisti!
Jos magistratii basisti!

UnUL 27-06-2014 - 18:42

Tâmpițeii ăștia 3 de mai jos tot n-au priceput.

digital 27-06-2014 - 21:17

bine că pricepu mătta mă!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-06-2014 - 17:44

Dar …I L CAPPO di tutti ! ? !
Dove vai-vai !
BASESCULE pe a ta kelie !
SCRIE demult ; PUSCARIE !

digital 27-06-2014 - 17:50

ce să mai faci în fața evidenței, chiar bă-șhit fiind, decât să cauți drumul spre eșafod, cu…gps-ul!
hahaha!
ce-mi plac glumele mele!

mircea 27-06-2014 - 18:14

mama ce pute a pisat da bou BASIT independent da spaga,mita ,smen,pinca la CAPO di TUTY.Oare dece nu o intreaba nimeni pa paciaura Nutzy Udrea ce facea cu purcoaiele da bani pa care-i stangea ,cand facea curse cu helicopteru lu Nelu Iordache

urbos 27-06-2014 - 18:49

La dementii basisti nu exista evidenta. Dementii pot sustine orice aberatie. Ce le spune Dementa Sa ala va fi „adevarul” pentru acesti dementi.
Daca li se spunea scursurilor rujate ca fratele Kiorului n-a luat bani de la Bercea, ci Voiculescu, toti imbecilii astia ar fi urlat varianta asta. Daca li se spune ca filmele sint trucate, rujatii schizofrenici urla ca-s trucate etc.
Situatia Kiorului si a slugilor lui e nasoala acum doar pentru ca Bashina si sistemul lui ticalosit trebuie sa mimeze „statul de drept”, si nu pentru interior(de cetateni ii doare efectiv in cur) ci pentru strainatate.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 09:54

@ Redactia Ziua Veche ;PRIN permisivitatea D-voastra apar articole in duplicat cu caracter pur propagandistic cum este si mizeria reprodusa de internautul care a postat la 8,54 si la 8,53.
Rog sa luati masurile de rigoare .
parpanghel

UnUL 29-06-2014 - 13:11

Propagandistic e capul tău cel prost, Parpanghelaș!

UnUL 29-06-2014 - 13:34

Păi eu nu le pun pentru cretini ca tine, Bășinel sau Parpanghel care nu le citesc ci pentru oamenii inteligenți care le citesc; și sunt destui.
P.S. Văd că ești expert în kkt.

UnUL 29-06-2014 - 13:55

Dacă nu se poate, nu se poate. Există posibilități care se poate și posibilități care nu se poate.
O posibilitate care nu se poate e, evident, să ai tu ceva bun simț, ceva educație, și să nu arunci cu rahat puturos asupra părinților. Noroc că porcăriile tale nu îi pot atinge.

mircea 29-06-2014 - 15:37

cand face cerere sa se reitegreze FAGMILILIA???

urbos 29-06-2014 - 13:58

„posibilitati care se poate si posibilitati care nu se poate”? Hahahaha!
Bosorog analfabet.

UnUL 29-06-2014 - 19:14

Idiot mic, văd că mi-au șters răspunsul. Formula e veche și cunoscută, făcând mișto de lipsa idioată de acord a miticilor. Dar ești prea tâmpit, prea incult și prea lipsit de simțul umorului ca să o cunoști.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 19:51

IDIOT CONSACRAT de sous-somes
! Ai gresit ADRESA
aici nu este VITRINA de PROPAGANDA a LEPROZERIEI
Basiste !
Tu va trebui neaparat sa fi EXCLUS de pe FORUM !
Geaba , vi , geaba …Te DUCI !
Geaba , rupi niste PAPUCI !

UnUL 29-06-2014 - 19:57

Leprozeria e întotdeauna USD-istă, tâmpițel.

UnUL 29-06-2014 - 19:58

Și „vii” e cu 2 i, cretinel.

jan dinu 30-06-2014 - 00:20

—— BASESCU ——

Ai stat ca far al tzarii
In timpuri grele ce-au trecut
Romnii nu te dau uitarii
Ramai al lor iubitul – neinfrint !!!
Traiasca shi Parpanghel !!
JD-USA

Antibasistul 29-06-2014 - 13:52

Propaganda basista=NUMAI MINCIUNI!!!

Antibasistul 29-06-2014 - 13:53

Propaganda basista=NUMAI MINCIUNI!!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 14:31

….”Bocete si-n tiganime caci Nutzica, Fese Tari,
Nu da curs la SMS-uri si ii tine de satrari.
Suparata-i foc Lenutza, inselata la marime,
Cu-asa minidimensiune a uitat de mancarime”
….

UnUL 29-06-2014 - 19:12

Bercea Interplanetarul, milițianul Abraham și onor Antena 3
Autor: Angela Tocila, EVZ , sâmbătă, 28 iunie

Planetele nu s-au aliniat săptămâna aceasta ci s-au învârtit haotic una în jurul celeilalte și până la urmă au intrat în coliziune. Doișiunsfertul s-a amestecat cu mafia țigănească, milițianul Abraham convertit din tablagiu în avocat a venit cu linguroiul de lemn să amestece zeama de planete în clocot iar Antena 3 a venit cu condimentele, nepriceputa… Ba a scăpat prea multă sare, ba prea mult ardei iute, de-a ieșit o ciorbă de la care a doua zi strâmbi țevile de la caloriferul din baie. Dar până la urmă, să mă scuzați, și o cufureală usturătoare are rolul ei. Te cureți pe dinăuntru, elimini toxine, te simți mai ușor, cam așa cum România ar fi mai ușoară și mai curată fără Dan Voiculescu.
Dan Voiculescu a dat ordin pe unitate: toți tovarășii vor înfiera proletar și plini de mânie pe dictatorul Băsescu. Toți tovarășii vor căuta dovezi, vor falsifica filme, vor aduce martori, vor fabrica minciuni, vor scuipa, vor înjura, vor amenința cu revoluțiile dogăreilor, pensionarelor amatoare de înmuiat bătături în piscinele construite din pensia lor. Stegarul dac să-și împletească barba, să-și ia drapelul și să fâlfâie corespunzător haloperidolului înghițit. Sau nu, e mai bine fără. E mai bine să-l menținem surescitat. E mai bine să delireze, să spumege. Poate ar fi mai indicat să i se dea tovarășului un flacon de Mona, pentru eficiență maximă.
Izaura dă interviuri în palatul cu ecou. Se bucură, aplaudă. Reportera Antenei 3 insistă să i se răspundă la întrebarea „nu ți-e frică?” Izaura se prinde mai greu dar se prinde. Ba da, îi este frică de Traian Băsescu, el are toată țara la mână. Reportera jubilează, primește primă sau măcar o farfurie cu sarmale de la Cristache, responsabilul cu „împinge tava”.
Gâdea plescăie și țuguie buzele cărnoase. Așa ceva nu s-a mai pomenit în țărișoara asta de când lumea și pământul! Traian Băsescu are un frate, să plătească! Să plece! Să-l răstignim pe Mircea Băsescu în piață. „Da-ți share!” țipă Gâdea pe twitter, sărind în sprijinul fratelui său Mircea Badea, șpagatistul, măscăriciul, macho man-ul cu bicepși de fier, fratele lui Narcis.
Dana Grecu, schimonosită de ură, numai bună de reclamă la hemoroeasy, scuipă și ea acuze… Numele lui Traian Băsescu e mestecat, molfăit, tocat între măsele, înghițit, regurgitat și mestecat din nou. Ura o îmbătrânește, îi curbează buzele în jos și sub toată tencuiala de pe față se vede o suferință groaznică. Ea suferă pentru șeful ei, suferă pentru ziua în care va fi nevoită să cerșească o slujbă plătită mai puțin dar plătită.
Adrian Ursu își țuguie și el buzele, face botic. Din rotunjimea gurii, numele lui Traian Băsescu sună altfel… Mai gângurit, mai puțin strident dar la fel de acuzator. E și el în cursă și vrea să câștige prima sau farfuria de sarmale, umăr la umăr cu Radu Tudor. El se exprimă cu sprâncenele, e un amestec de Ghișe, Vadim Tudor și un milițian oarecare dornic să pună p u l a nul pe spinarea oricui nu prezintă buletinul la control după ora 22.
Între timp, Izaura se plimbă cu puradeii pe care nu are cu cine să-i lase acasă. Toată familia, toți adulții își desăvârșesc studiile în drept penal la pușcărie, așa că e nevoită să-i care după ea în fața procurorilor. Măcar învață și ei de mici cum e cu judecătorii, procurorii, avocații, boxa acuzaților. În prima zi de audieri, întrebată de unde au atâția bani, Izaura a răspuns că ei sunt ”țigani șmecheri”, a doua zi șmecheria s-a transformat în „e o șcenare”. Izaurei îi e rău, i-a pierit cheful de șmecherie, de dat interviuri. Abraham i-a zis să „mucles”, ea e tot mai cătrănită, în ciuda încurajărilor venite de la Antena3 care o prezintă ca pe un stâlp de moralitate.
Tăticu nu mai dă interviuri din dubă, nu mai vrea martor, nu știe, n-a văzut, n-a auzit nimic. Mucles și el. Fiscul începe să cotrobăie. Cravatele sunt chemate și ele la expertiză, Abraham face pe optimistul, Antena 3 vine cu alte filme, producție proprie. Clanul se simte folosit, „șcenarea” l-a izbit în ochi, numele lui Voiculescu apare în rol de scenarist, regizor. Ăia mici latră la Kovesi, la Livia Stanciu, trăznetul lovește mortal! S-a stabilit completul de judecată pentru varan. Cuvintele lui Vântu „întăriți-vă statul” cad ca o nicovală în capul turnătorului.
Statul s-a întărit, tiranul e bine merci la Bruxelles, rușii nu mai au răbdare, scenariul Doișiunsfert-Intact –Moscova, iese prost. Ce ne facem, doamnelor, Gâdea, Badea, Grecu, Tudor, Ursu? Ne căutăm de lucru pe altă centură?

Antibasistul 29-06-2014 - 20:24

Baga-ți in kur propaganda MINCINOASA BASISTA, si DISPARI!!!!!

UnUL 29-06-2014 - 20:37

copy-paste nr. 35

Antibasistul 29-06-2014 - 21:43

Ma c…c pe tine!!!

UnUL 29-06-2014 - 22:02

copy-paste nr. 3768

Antibasistul 29-06-2014 - 22:09

Ma c…c pe tine!

UnUL 29-06-2014 - 23:04

copy-paste nr. 3770

Antibasistul 29-06-2014 - 23:19

Ma c…c pe tine!!!.

CONGO 29-06-2014 - 23:43

Bai, ce pute a cur pe articolul asta!
Sunt sigur ca a postat mult Huhu.

UnUL 29-06-2014 - 23:53

Huhu îmi amintește de bancul cu șeful indian:
Un indian merge la doctor:
Beeg chef not caca…!
Doctorul îi dă un purgativ. A doua zi indianul se întoarce:
– Beeg caca not chef…
Cu un 2 amendament, totuși : Huhu nu are nevoie de purgativ : îi vine natural. Ar avea mai degrabă nevoie de un furazolidon.
Deci: „Beeg caca not Huhu.”

digital 29-06-2014 - 22:12

păi tocilara știe cum e la țighani, că e din neam!

UnUL 29-06-2014 - 19:15

Opinii EVZ
Din spatele lui Bercea Mondialu rânjeşte Securitatea
Autor: Ovidiu Albu | duminică, 29 iunie 2014

Un aspect foarte important în tot acest scandal tenebros în care este implicat fratele preşedintelui României a scăpat nesesizat. Maeştrii păpuşari care îl manevrează pe Bercea sunt oameni ai Securităţii, fosta poliţie secretă comunistă.
În continuare sunt multe aspecte incerte în relaţia dintre Mircea Băsescu şi Bercea Mondialu, însă în toată povestea legată de presupusul trafic de influenţă un fapt nu poate fi ignorat, trecut cu vederea şi nici combătut: oameni ai fostei Securităţi sunt direct implicaţi, iar asta ar trebui să ridice multe semne de întrebare.
Avocatul Pavel Abraham este cel care a adus la Antena 3 bucăţile din înregistrările video ale dialogului dintre Mircea Băsescu şi Bercea Mondialu. Fost şef peste poliţişti, Abraham a fost mai înainte un zelos şi disciplinat ofiţer de Securitate. A fost atât de apreciat încât în 1977, când avea gradul de locotenent-major, a primit medalia “Meritul Militar”, pentru ca mai apoi, în 1985, să fie avansat la gradul de maior de Securitate printr-un decret al lui Ceauşescu chiar de 23 august, Ziua Națională a RSR.
Antena 3, campioana mediatizării isterice a dosarului Mircea Băsescu, este controlată de Dan Voiculescu, ale cărui legături cu Securitatea sunt de notorietate publică. Turnător dovedit, se pare că Felix a avut de fapt un rol mult mai important pentru securişti, el fiind de fapt implicat prin Crescent în gestionarea unor afaceri externe ale fostei poliţii secrete. După 1990, banii securiştilor de la Crescent au dispărut brusc din conturi, iar Voiculescu a devenit un prosper om de afaceri. Se presupune că Voiculescu este de fapt puşculiţa Securităţii, omul care a păstrat, gestionat şi investit banii securiştilor. Una dintre afacerile de succes este trustul de presă Intact.
Prin urmare, avem un securist care exploatează mediatic un dosar pe canalele Securităţii.
De vreo câţiva ani, sistemul construit de securişti după 1990 se destramă cu o viteză uluitoare. Oameni până mai ieri intangibili se trezesc luaţi cu cătuşe şi aruncaţi după zăbrele. Tocmai acei oameni care au „privatizat comunismul”, după cum descria disidentul Vladimir Bukovski preluarea economiei de către membri ai poliţiilor secrete din fostele state comuniste. Dacă privim marile scandaluri financiare din ultimii 20 de ani este imposibil să nu găsim vârâţi în fiecare hoţie nişte securişti. Începând cu prăbuşirea nou înfiinţatelor bănci de la începutul anilor 1990, până la escrocheriile lui Sorin Ovidiu Vântu sau mai recentele probleme ale lui Ioan Niculae, peste tot răsare umbra sau chiar figura câte unui fost ofiţer de Securitate.
Toţi aceşti securişti au privit scrâşnind din dinţi cum caracatiţa politico-judiciară creată să le asigure imunitatea este destructrurată. Statul pe care îl credeau lacheul lor li se întoarce împotrivă, iar aşa ceva nu poate fi acceptat. Au aşteptat momentul propice pentru a reacţiona.
Indiscutabil, adevărul în cazul Mircea Băsescu-Bercea Mondialu va fi scos la lumină de justiţie, iar nu de spumegătorii de pe ecranele TV. Dar nu adevărul îi interesează pe securiştii Abraham şi Voiculescu. Ei şi restul securiştilor antrenaţi în şmenuirea statului urmăresc asiduu decredibilizarea şi vulnerabilizarea unui sistem care funcţionează şi destructurează eficient reţelele ce unesc justiţia, politica şi afacerile.
Bercea Mondialu este acum berbecele cu care este lovită puternic Justiţia. „Doamna Kovesi a luat bani. Livia Stanciu a luat bani din banii ăştia”, a urlat interlopul. Berbecii de la Antena 3 a securistului Voiculescu s-au repezit şi ei după Bercea, amplificând izbiturile.
Acum nu mai e vorba doar de compromiterea lui Traian Băsescu, ci şi de murdărirea ultimelor simboluri ale rezistenţei în faţa borfaşilor barbari şi a stăpânilor acestora. Securitatea începe iar să rânjească, fisurarea redutei Justiţiei prezice revenirea epocii de aur, cea de jaf şi şpagă.

Antibasistul 29-06-2014 - 20:25

Baga-ți in kur propaganda MINCINOASA BASISTA, si DISPARI!!!!

UnUL 29-06-2014 - 20:38

copy-paste nr. 36

Antibasistul 29-06-2014 - 21:44

Ma c…c pe tine!!!!

UnUL 29-06-2014 - 22:03

copy-paste nr. 3769

Antibasistul 29-06-2014 - 22:10

Ma c…c pe tine!!

UnUL 29-06-2014 - 23:04

copy-paste nr. 3771

Antibasistul 29-06-2014 - 23:18

Ma c…c pe tine!!.

CONGO 29-06-2014 - 23:40

Degeaba te tot aia in sus, tot pe tine cade Huhule!

Si nu mai vorbi ca un cur!

Antibasistul 29-06-2014 - 23:17

Ma c…c pe tine!.

CONGO 29-06-2014 - 23:41

Vorbesti ca un cur.

Degeaba te tot aia in sus, tot pe tine cade Huhule!

UnUL 29-06-2014 - 23:44

copy-paste nr. 3772

urbos 29-06-2014 - 23:46

Analfabetule, nu te-ai omorat?

digital 29-06-2014 - 22:10

hahaha!
…ultimele simboluri…..
kiloții lui nutzii, tampoanele lui koveși, balele lui macovei…..
hahaha!

Paul din Ohio 29-06-2014 - 23:21

UnULe,
Cel mai ticalos securist este in prezent Ba’secul tau. Iata o opinie Cotidianul:
http://www.cotidianul.ro/laura-codruta-kovesi-a-facut-din-parchetul-general-o-filiala-sri-180744/

Problema grava a Romaniei este ca acest ticalos ii lasa „mostenire” statul ticalosit de el lui Ponta-Sarbu-Tariceanu.

urbos 29-06-2014 - 23:36

Hahaha, mos dement! Cum sa-i lase ma dementule lu Tariceanu mostenirea, cand Antonescu a vandut partidul lepadaturilor basiste, nu doar din tara, ci si din STRAINATATE? PPE e principala cloaca din Europa care l-a sustinut pe Basescu la putere. IMBECILULE!

Paul din Ohio 29-06-2014 - 23:46

Mai javra urbos,
Eu nu am spus ca-i lasa mostenire lui Tariceanu nimic, pentru ca Tariceanu va fi un servitor. Eu am spus ca statul ticalosit de ba’secu le va ramane mostenire lui Ponta-Sarbu-Tariceanul tau.

urbos 29-06-2014 - 23:53

Imbecilule, Basescu al tau nu poate lasa mostenire decat alor lui si alora care au facut intelegeri cu el, adica Ponta-Johannis-Udrea etc.

Paul din Ohio 30-06-2014 - 04:56

sobrule,
Vad ca ai imbatranit si tot cretin ai ramas. Nu ai inteles ca Ba’secu nu va lasa mostenire „alor lui” ci numai celor care ii vor fi „indicati” de cei ce l-au sustinut si manipulat timp de zece ani sa lupte IMPOTRIVA intereselor romanilor. Daca tu crezi ca un securist BETIV a putu sa ia o asemenea putere fara sprijinul INTERESAT al securitatii KGBiste, te inseli AMARNIC.

UnUL 29-06-2014 - 23:46

Regret, Paulică, hârtia igienică numită Cotidianul al lichelei ordinare de Nistorescu nu este o sursă de informare care să merite citată sau citită.

Paul din Ohio 29-06-2014 - 23:52

Poti sa regreti tu UnULe mult si bine. EvZilei este tot o fituica ‘jegoasa”. Nu e buna nici macar ca hartie igienica. Realitatea este ca Ba’secu a fost un mare ticalos si tradator. Acest regim va fi dat pe tava lui Ponta-Sarbu—-Tariceanu. Nici Iliescu-KGB nu a „reusit” ce a reusit Ba’secu-KGB.

UnUL 29-06-2014 - 23:57

PAULICĂ, AI ȘI TU O IDEE FIXĂ – ȘI TÂMPĂ. Mai discutăm despre asta peste vreo 2 ani, când te vei fi luminat la minte. IAR ZIARELE SERIOASE SUNT GÂNDUL, ADEVĂRUL, ROMÂNIA LIBERĂ ȘI EVENIMENTUL cel atât de hulit de tine.. COTIDIANUL ESTE O FIȚUICĂ DE TOT RAHATUL, CA ȘI JURNALUL NAȚIONAL.

Paul din Ohio 30-06-2014 - 00:26

mai UnULe,
Incep sa cred ca esti un propagandist ba’securist pe acest forum. Toate ziarele pe care le apreciezi tu (in afara de Gandul pe care, trebuie sa recunosc, nu l-am „frecventat’ pana acum) sunt UNIDIRECTIONALE: pro Ba’secu si anti oricine altcineva. Spre deosebire, la Cotidianul mai citesc si articole „neutre”.

salut 30-06-2014 - 01:09

Zau mai Paulica? „Incepi sa crezi ca UnUL e doar un propagandist basist”? Cum de ti-ai dat seama, asta posteaza doar de patru ani pe forumul asta?

UnUL 30-06-2014 - 06:55

Crede crede vrei, Paulică, nu te pot împiedica. Iar chestia cu ziarele „băsisite” este absolut stupidă. Eu aș spune că ăstea sunt ziarele obiective, în vreme ce Cotidianul fostului servitor fidel al comunismului, Nistorescu este vândut lui Felix.
Ne vom păstra deci fiecare părerea, atât despre ziarele în chestiune cât și despre Băsescu pe care eu îl apreciez, și mai discutăm peste câțiva ani, când vom avea suficient recul temporal ca să vedem care din noi a avut dreptate.

UnUL 30-06-2014 - 07:00

Salaud, ești cretin, postea doar din 20 decembrie 2012 pe ZV, de unde naiba ai scos tu că ar fi 4 ani? (Poți verifica data primei postări semnate UnUL; înainte au mai existat sporadic câțiva de unul sau UNUL care nu au nicio legătură cu mine).

salut 29-06-2014 - 23:52

Esti mandru ca esti necitit, nu-i asa basistule chinuit de Cluj, vidat intre urechi?

UnUL 29-06-2014 - 23:59

Cum ți-am spus, tâmpițel, bine ar fi fost ca tu să fi citit la viața ta a 5-a parte din cât am citit eu.

salut 30-06-2014 - 00:57

Hahaha, infantilul sclerozat: „ba nu, ba tu!”. Tocmai isi plimba mandria de a NU citi o postare mai sus, da’ se lauda ca a citit de mai mult de cinci ori cat am citit eu.

Infantilule, ti-a trecut vreodata prin minte ca – din moment ce nu ne cunoastem – toata fudulia asta pe forum „profesor, doctor, carti scrise, lucrari stiintifice” PUTE a prost?
Mai ales in conditiile in care nivelul maxim al postarilor tale e „Ba nu, ba tu ! „.
Nu ti-a trecut prin minte, nu-i asa?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 19:59

LEPROZERIA oranj, vita !

UnUL 29-06-2014 - 20:02

@Parpanghel
Leprozeria e ăntodeauna totdeauna roșie, imbeciluț !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 20:22

Anu asta de …Ignath ,
BaseCU …atarnath ,
si EXPUS la ..afumath!

UnUL 29-06-2014 - 20:35

De Ignat domnul Băsescu își va încheia mandatul liniștit.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 20:37

IN …CARLIG cu FAMEGLIA !

UnUL 29-06-2014 - 20:38

Ce, te crezi pe vremea rebeliunii legionare?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 20:45

Tac-tu legionaru , detzinut de drept comun!

Antibasistul 29-06-2014 - 21:48

Basescu îsi va încheia cariera LINIȘTIT, LA PUȘCĂRIE!!!

UnUL 29-06-2014 - 21:55

Parpanghel, văd că ai fost asimilat de clanul papagalilor tâmpiți, din care face parte și Bășinel.

Antibasistul 29-06-2014 - 22:06

Parpanghel, TOATA LUMEA ȘTIE, ca, clanul papagalilor tîmpiți sunt propagandiștii basiști pe Net, ca basistul un NUL!!!

UnUL 29-06-2014 - 23:06

@Bțșinel, papagalii tâmpiți sunt cei care repetă de zeci sau chiar sute de ori aceeași imbecilitate.

Antibasistul 29-06-2014 - 23:22

Propagandistii basisti repeta de mii de ori tîmpenii si minciuni basiste pe NET!!!

UnUL 29-06-2014 - 20:07

ERATĂ: „întotdeauna”

salut 29-06-2014 - 20:12

@ }UnUL
29-06-2014 at 19:12
Bercea Interplanetarul, milițianul Abraham și onor Antena 3
Autor: Angela Tocila, EVZ , sâmbătă, 28 iunie…”
===================

Mai infantilule senil, ai uitat si de catae aori ai pus aceiasi ineptie pe forum, nu-i asa?
Daca te intreb ce ai inteles din toata chestia iar o intorci 10 postari ca sa-ti ascunzi deplina incapacitate de a intelege ceva.
Ma rog, esti prea prost pentru secolul in vigoare, dar am o noutate de vreo 200 de ani sa le-o spun astora precum autorul articolului:

Avansarile ofiterilor – in general – au fost semnate de „comandantul suprem”, care a fost ala: domnitor,rege, presedinte, etc. Mi se pare ca doar comunistii au stricat traditia si au lasat chestia asta – in anumite situatii – la indemana ministrului apararii.
In plus, in general, avansarile se fac cu acazia unor evenimente simbolice, ziua regelui sau ziua Republicii, sau altele asemenea.
In al treilea rand, IN TOATA LUMEA, in mediul militar, intr-o anumita cultura ce se vrea intretinuta, unde NU banul este totul, sunt diferite stimulente „regulare”, cum ar fi medaliile jubiliare, la implinirea unui anumit numar de ani de serviciu, cu respectarea anumitor conditii. Bineinteles ca exista si metode de premiere – inclusiv prin medalii – a serviciilor exceptionale, dar se pare ca nu asta a fost situatia in cazul lui Abraham.

Deci, toate bazele prin care autorul a construit un articol – perdea de fum, ca nu persoana avocatului lui X intereseaza opinia publica – sunt false.

Latratul astuia cu manie proletara impotriva avocatului vad ca „te-a impresionat atat de tare” (a se citi „ai primit sarcina ca tu insuti esti prea prost ca sa intelegi ceva, fie si injuraturi”) incat l-ai pus a nu stiu cata oara pe forum.
Probabil ai mai convins vreo doi descreierati basisti – care oricum erau convinsi de Zeus -Vocea 😉 !
Sa mai mentionez ca deturnarea atentiei de la subiectul principal e o metoda specifica „serviciilor”?

Deci ceea ce ai facut in mod sigur prin acest mod de operare e ca ai devoalat disperarea basistilor in fata perspectivei pierderii ciolanului si implicarea serviciilor lui Basescu.

Si, ca sa te scutesc de chinul unei alte postari inutile – pe care o vei face, oricum – o sa-i redau esenta in avant-premiere : „Salaud, ba tu, ba nu, ba tu !”

UnUL 29-06-2014 - 20:19

Boule, n-am pus-o decât de 3 ori, și am repus-o de câte ori a fost tăiată.
Iar avocatul a fost securist, ceea ce spune multe.

salut 29-06-2014 - 20:26

Presupunand ca acest Abraham chiar a fost ofiter de securitate, ce spune asta mai vita cu referire la cazul clanului Basescu vs clanul Mondialul?
Asta intereseaza opinia publica mai vita, ca „avocatul spune multe” sau ca „presedintele e implicat intr-un caz de trafic de influenta si frate-su e escroc dovedit”?

UnUL 29-06-2014 - 20:30

Mai gândește-te puțin! Cei de la Secu erau specializați în dezinformare și ma n i p u l a r e.
Și n-am spus că „avcocatul spune multe”, tâmpițel, ci că faptul că a fost securist spune multe.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 20:35

Tac-tu turnesol la CAP .SECU !
Matta turnatoare ,
TU ,turnator RECUNOSCUT !

UnUL 29-06-2014 - 20:36

Tu, cretin și mincinos recunoscut.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 20:41

FRUNZA verde b
asecu bob naut
La tunul chindie ,
umplut!

salut 29-06-2014 - 20:47

Tu nu intelegi, mai nefericire intre urechi, ca UNUI OM NORMAL, cu privire la problema in discutie: faptul ca presedintele e parte a unui clan de mafioti – ii este IRELEVANT daca un avocat sau altul e securist, CIA-ist, klingonian sau sud-african? Sau ce mai vrei matale?

Care e marea legatura, in mintea ta de basist? Tu nu vezi ca nu esti in stare nici macar sa redai cu cuvintele tale ce-ti spune Vocea?

Esti penibil.

CONGO 29-06-2014 - 21:04

Vaz ca cei 2 rapanosi, Mondialul si Salut, trag hora mare p-acilea!

Bai, mergeti la spoit tingire pe alta ruta, ba!

UnUL 29-06-2014 - 21:53

Salaud, cretinul naibii, lasă justiția să se pronunțe, nu da tu sentințe.
Să vedem ce e adevărat din toată povestea asta, cum se împart vinovățiile și cât e manip u l a r e ordinară abrahamo-securisto-antenistă!

salut 29-06-2014 - 23:49

A cata oara demonstrezi, mos infantil, ca esti penibil? Ai avut un lucru simplu de facut: sa spui cu cuvintele tale de ce crezi ca articolul PUS DE TINE e corect si relevant in contextul discutiei. Si tot ce reusesti sa faci dupa ce te sparcai alte nu stiu cate postari e sa bagi un chinuit „ba nu, ba tu!”. Nu ti-am spus de la bun inceput ca nu poti mai mult, chinuitule?

UnUL 30-06-2014 - 00:01

Dacă n-ai priceput nimic din el, idiot ce ești, n-are rost să mă obosesc eu să îți explic reformulând ceea ce e spus extrem de clar.

salut 30-06-2014 - 00:32

Penibilule, inca din postarea cap de sir eu am explicat de ce articolul e si infam si marlanesc, probabil special conceput pentru tabula rasa precum clujenii.

Dupa asta, n+1 postari, tu ai sucit-o, ai invartit-o, m-ai injurat, mi-ai facut cu ochiul „klasa ca stim noi cu securistii !”, te-ai mai invartit, te-ai mai sucit… dar NU ai combatut nici unul din argumentele mele.

Principiul e cunoscut; e cel folosit si de autorul articolului: distragerea atentiei de la problema in discutie.
In cazul tau particular, tu ai o apetenta aparte pentru acest principiu pentru ca – vrand-nevarand – prin prostia ta si incapacitatea de a intelege chiar si subiecte simple, tu distragi atentia de la ele.

Si, la sfarsit, ca sa pui cireasa pe tort, zici „Dacă n-ai priceput nimic din el … (din articolul pe care eu il comentasem si tu ai fost incapabil sa zici ceva)”. Hahahaha
Mos senil-infantil esti de o penibilitate ce intrece orice imaginatie!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult