Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Mită la Curtea Supremă. Percheziţii la judecători de la Înalta Curte

Mită la Curtea Supremă. Percheziţii la judecători de la Înalta Curte

scris de A.H.
1 afisari

Locuinţele a două judecătoare de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au fost percheziţionate de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Gabriela_Barsan

Judecătoarele sunt suspectate de corupţie. Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, este vorba de Gabriela Bârsan şi Iuliana Puşoiu, implicate într-un dosar de luare de mită. Cele două judecătoare ar fi primit drept mită de la un om de afaceri excursii în Indonezia şi mai multe cadouri, pentru ca în schimb să judece rapid mai multe dosare ale acestuia, aflate pe rolul Secţiei de contencios administrativ şi fiscal de la Curtea Supremă.

Percheziţiile au avut loc la imobile situate pe b-dul Magheru din Bucureşti şi în localitatea Snagov, de unde au fost ridicate un calculator şi mai multe documente. Gabriela Bârsan este soţia reprezentantului Romaniei la CEDO, judecătorul Corneliu Bârsan. În prezent, Gabriela Bârsan este preşedinta Secţiei de Contencios-administrativ a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi a candidat la şefia Înaltei Curţi şi Consiliului Superior al Magistraturii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS