Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE Moartea lui Sergiu Nicolaescu. Vasile Rotaru cere stabilirea paternităţii

UPDATE Moartea lui Sergiu Nicolaescu. Vasile Rotaru cere stabilirea paternităţii

scris de L.M.
2 afisari

UPDATE 16.49: Codul Numeric Personal înscris pe cererile depuse la Judecătoria Sectorului 1 aparţine unui fost jurnalist, Vasile Rotaru. De asemenea, adresa care apare în document este cea a unui hotel din Dusseldorf, transmite RTV.net. Fostul jurnalist Vasile Rotaru a precizat că nu are nici o legătură cu această cerere.

Un tânăr în vârstă de 32 de ani, Vasile Rotaru, a depus la Judecătoria Sectorului 1 o cerere de stabilire a paternităţii, susţinând că este fiul nelegitim al regizorului Sergiu Nicolaescu.

Moartea lui Sergiu Nicolaescu. Vasile Rotaru cere stabilirea paternităţii

Moartea lui Sergiu Nicolaescu. Vasile Rotaru cere stabilirea paternităţii (foto: Agerpres)

În solicitare, tânărul, care locuieşte în Germania, declară că a ştiut de la mama sa că tatăl lui natural este un regizor din România şi a aflat mai târziu că este vorba de Sergiu Nicolaescu. Tânărul solicită judecătorilor efectuarea unui test ADN şi susţine că va aduce probe, documente şi martori care să ateste legătura dintre mama sa şi Sergiu Nicolaescu.

Cererea lui Vasile Rotaru se va judeca pe 15 mai.

Separat de această cerere, tânărul a depus tot la Judecătoria Sectorului 1 o cerere prin care solicita oprirea incinerării trupului marelui regizor, cerere rămasă fără obiect, transmite Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult