Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Monica Columbeanu şi-a recâştigat copilul

Monica Columbeanu şi-a recâştigat copilul

scris de L.M.
7 afisari

Magistraţii au decis să îi acorde Monicăi Columbeanu custodia copiluiui. Tribunalul Bucureşti a admis plângerea Monicăi Columbeanu faţă de decizia iniţială de încredinţare a copilului lui Irinel Columbeanu. Irinel va trebui să-i plătească Monicăi o pensie de 2.000 de lei pentru îngrijirea copilului. În primă fază, Monica pierduse custodia în faţa lui Irinel, care a ţinut-o pe fetiţă la vila de la Izvorani.

Irina va ramane la Monica ColumbeanuCei doi au avut mai întâi termen la Tribunalul Bucureşti, în procesul pentru custodia fiicei, iar apoi la Judecătoria Buftea, pentru divorţ. La procesul de la Tribunal, afaceristul de la Izvorani a venit cu noi probe şi anume nişte „tarife” care ar fi fost practicate de Moni cândva în trecut, insinuând că aceasta s-a prostituat.

În pauza procesului, Monica l-ar fi abordat pe Irinel şi l-ar fi întrebat ce face Irina, fiica lor. Au purtat o discuţie de câteva zeci de secunde, apoi Monica a zâmbit împăciuitor şi s-a îndepărtat. Când şedinţa a fost reluată, s-a discutat despre pensia alimentară. Irinel a spus că e dispus să plătească 2.000 de lei lunar , dar Monica a cerut să se calculeze procentual în funcţie de venituri, informează Antena 3.

2 comentarii

Baiet(EL): BANI JOS!virinEL 04-04-2011 - 14:45

Nu te plangem, ca doara nu ai returnat creditele de la Banci. Noi ti le-am platit! Iar Gaborita incaseaza banii de la noi!

MONEY 04-04-2011 - 15:09

[ “tarife” care ar fi fost practicate de Moni cândva în trecut, insinuând că aceasta s-a prostituat ]
concluzia -de ce a luat- o ….. nu putea achita tariful ??? 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult