Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Monica nu a reuşit să îşi ia fetiţa de la Irinel Columbeanu

Monica nu a reuşit să îşi ia fetiţa de la Irinel Columbeanu

scris de D.P.
0 afisari

Monica Columbeanu nu a reuşit să-şi ia copilul din vila de la Izvorani, deoarece Irinel a plecat de acasă, înainte de venirea Monicăi şi a avocatului ei.

Irina va ramane la Monica Columbeanu

Monica Columbeanu nu a reusit sa o ia pe Irina de la vila din Izvorani

Irinel Columbeanu încearcă să amâne cât poate de mult încredinţarea fiicei lui soţiei care a câştigat custodia copilului în instanţă.
Decizia instanţei nu l-a încântat deloc pe Irinel Columbeanu care apelează la tot felul de tertipuri pentru a amâna cât mai mult respectarea hotărârii Judecătoreşti. Deşi a fost anunţat de avocatul Monicăi Columbeanu că urmează să ajungă la Izvorani pentru a o lua pe Irina Columbeanu, el a plecat de acasă, iar angajaţii au refuzat să o lase pe Moni să intre în curte să-şi vadă fetiţa. Monica Colmbeanu a venit de două ori la vila din Izvorani pentru a încerca să îţi ia fetiţa. ea nu a putut pătrunde nici măcar în curtea vilei şi nici nu a văzut-o pe Irina. În ciuda apelurilor telefonice reptetate,Irinel Columbeanu nu i-a răspuns Monicăi la telefon.

Executorul judecătoresc sosit cu Monica Columbeanu la vila din Izvorani a lipit pe gardul casei lui Irinel o somaţie prin care este anunţat că decizia instanţei va fi pusă în aplicare potrivit legi.

Situaţia pare să se complice, iar dacă Irinel nu va binevoi să încredinţeze copilul mamei sale riscă să piardă definitiv dreptul de-ai fi încredinţat copilul după pronunţarea divorţului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult