Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Moştenirea lui Cioacă pentru fiul său: chiloţii Elodiei

Moştenirea lui Cioacă pentru fiul său: chiloţii Elodiei

scris de Ziua Veche
12 afisari

Cristian Cioaca Poliţistul Cristian Cioacă, prezent, miercuri, la Judecătoria Braşov, unde s-a judecat primul termen în dosarul de furt între soţi, a declarat jurnaliştilor care l-au întrebat ce va lăsa moştenire fiului său din bunurile avocatei Elodia Ghinescu, că îi va lăsa chiloţii acesteia.

 Cioacă a venit la Judecătoria Braşov, miercuri dimineaţă, însoţit de avocata sa Maria Vasii la primul termen al dosarului de furt între soţi, în care este acuzat că şi-ar fi însuşit bunuri ale soţiei sale dispărute, avocata Elodia Ghinescu, şi ale familiei acesteia, valoarea totală a bunurilor fiind evaluată la 700.000 de lei, transmite corepondentul Mediafax.

 La ieşirea din sala de judecată, jurnaliştii l-au întrebat pe Cioacă dacă intenţionează să lase moştenire fiului său, Patrik, ceva din bunurile Elodiei. „Da, chiloţii”, a spus Cioacă izbucnind în râs.

 Avocata lui Cioacă, Maria Vasii, a cerut în instanţă să se constate nulitatea absolută a actului de sesizare pe motiv că Cioacă era ofiţer de Poliţie Judiciară, iar cazul ar fi trebuit să fie instrumentat de Parchetul Curţii de Apel Braşov, şi nu de procuririi Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, ea invocând şi o excepţie de neconstituţionalitate în acest sens.

 În schimb, avocata familiei Ghinescu, Crina Marinela Radu, a spus că nu există nicio excepţie de neconstituţionalitate şi că totul este perfect legal, deoarece Cioacă a fost eliberat din structurile Poliţiei Judiciare.

0 comentariu

caramache 11-05-2010 - 10:54

Nea cizma in galos, dupa cum bine stiu, ” Ministerul fortelor armate ” este o institutie necunoscuta in Statele Unite, dar una foarte cunoscuta in Republica Populara Romanina – repere pentru a lu’ matale.
Asisderea pentruca matale NU stii, mefeaul american nu ” a cerut Parlamentului ” american nimic deoarece institutia careia trebuia sa i se adreseze a fost CONGRESUL S.U.A. – institutie veche de mai bine de 200 de ani de care este evident ca nu prea ai auzit sau citit.
Adica ca sa te lamuresc sa intelegi matale, o institutie care nu egzista s-a adresat altei institutii care lipseste cu desavirsire. Halal nea gazetar!
Stinga’mprejur si mars inapoi la retziclare .

Dandanache 11-05-2010 - 11:15

…acest Caramache. Grea misie ai matale daca o comparatie intentionata, in termeni tipici republicii de pe Dambovita o transformi in subiectul unui comentariu pentru care trebuie sa fi trudit mult, avand in vedere orizontul ingust permis de propria cascheta.Desueta. Restul este micime umana.

alamar 11-05-2010 - 14:06

Eu concur cu dl caramache…

America nu are Parlamanet pte. ca nu este o republica parlamentara , sauo democratie parlamentara…

America este o republica reprezentativa , si Nu are Parlament , ci are : CONGRESS…

Membrii congresului , binenteles nu se numesc : parlamentari ci : congressman(cei din camera inferioara, The House) sau : senator(cei din senat)…

Dar probabil ca dl Petrescu a scris acest articol ptr. consumul gloatelor mioritice , si ptr. a nu-i confunda , in loc sa scrie Congress , a scris parlament…

Dle Petrescu, dta iti pierzi timpul si energia si risipesti cerneala degeaba…

Pe miorticici nu-i intereseaz una din functiile de bazaq ale unui stat de drept : Armata, ci : pensiile , ajutorul de somaj, ajutorul de copii , bonurile de masa, salariile birocratilor, salariile profesorilor, salariile si pensiile sindicalistilor, etc.,etc..

In articolul dtale OMITI faptul ca Barack Hussein Obama , a REDUS bugetul Pentagonului , si a eliminat ,intrerupt sau suspendat cateva programe militare americane cruciale…mai mutl decat atat Obama este pe cale sa dezarmeze UNILATERAL america…

Dar asta se intampla intotdeuna in america cand fratii ideologici ai europenilor : marxistii pun ,mana pe putere in washington…

ValVerde 11-05-2010 - 15:27

[quote name=”alamar”]America nu are Parlamanet pte. ca nu este o republica parlamentara , sauo democratie parlamentara…

America este o republica reprezentativa , si Nu are Parlament , ci are : CONGRESS…{/quote]

Sectantul Alamar iar da din gura (claviatura) fara sa aiba habar de ce zice.
Uite aici definitiile termenilor in care te incurci:

Parlament= A national representative body having legislative powers within a state
Congress= The national legislative body of a nation, esp. a republic

Sesizezi ca sint identice?
Nu urmari succesiunea literelor si a cuvintelor…incearca sa patrunzi intelesul…ce zici? Sint la fel? Nu cred ca autorul dictionarului te-a intrebat pe d-ta inainte de a da definitiile respective, dar in retrospect, crezi ca e platit de Obama ca sa te dezorienteze????

jan dinu 11-05-2010 - 18:55

HUSSAin …joaca evreieste hora …
la bratz cu ELENA ??
Uite componenta curtii :
din cei 9 :
6 catolici
3 evrei
Nici un protestant nu mai e cu toate ca
majoritatea adunati per total sunt
protestanti in frunte cu primul
presedinte G Washington .
N-ai curiozitatea de-a dezvolta subiectul ??Ai grija ca daca Kalci strimb pe sirma
ajungi antisemit …
JD

briel 11-05-2010 - 19:35

Kagan earned an A.B. in history from Princeton University, summa cum laude, in 1981. At Princeton, she wrote a senior thesis under historian Sean Wilentz studying the socialist movement in New York City in the early 20th century.

Recently speaking about Kagan, Professor Wilentz had this to say: „One of the foremost legal minds in the country, she is still the witty, engaging, down-to-earth person I proudly remember from her undergraduate days.”

As an undergraduate, Kagan also served as editorial chair of the Daily Princetonian. She received Princeton’s Daniel M. Sachs Class of 1960 Graduating Scholarship, one of the highest general awards conferred by the university, which enabled her to study at Worcester College, Oxford University.

She earned an M.Phil from Oxford in 1983. She received a J.D., magna cum laude, from Harvard Law School in 1986, where she was Supervisory Editor of the Harvard Law Review. Kagan has never married.

Inca o minte educata si luminata in spiritul multilateral dezvoltat … traiasca si-nfloreasca … spre culmi tot mai inalte ale progresului.

Alamar, parca te vad emigrand in Canada !
Sau faceti revolutie.

alamar 11-05-2010 - 20:24

anticrestinule valverde…

eu ti-am spus : ESTI BATA , atat la Istoria americii,cat si la Constitutia, ei…

Traiesti in america si Absolut nimic nu se lipeste de tine…

DE cate ori ai auzit tu la radio ,tv.,in presa ,in conversatii expresia : ” parlamentara Pelosi…sau ” astazi Parlamentul american a voata o lege..”…

Mai BATA , america este o : REPUBLICA REPREZENTATIVA , citeste Constitutia…congressmaniisi senatorii sunt deasemnea : reprezentantii gloatelor ( sau ar trebui sa fie)…

Mai BATA , america deasemea NU are PRIM ministru , nu are Ministru de Externe , etc.,etc chiar daca Secretarul de Stat indeplineste aceasta functie, in america noi nu spunem Ministrul de externe hillary Clinton , ci Secretarul de Stat…

In america, BATA, daca ai notat , nu se spune : ” Ministerul de externe” ci : departamanetul de Stat…

Deasemnea america nu are : ministere ,ci : Departamente…

vai de capul tau…atat prostie concentrata intr-un singur dovleac…

alamar 11-05-2010 - 20:33

Dle gabriel…nu ma vezi…

Nu ma arunc din lac in put…

Aici inca avem Libertatea de expresie , protejata de Constitutie, in canada , nu o aveti…

Aioci inca avem dreptul la auto aparare , in canada , nu o aveti ( acolo numai politicienii si bogatabii care au body guars, au dreptul la auto aparare, restul gloatelor, nu)…

Aici , in america , Constitutia recunoaste , ca noi am primit drepturile fundamantale de la : VIATA, LIBERTATE ,etc., de la Creator, nu de la Stat, de la Parlamenmt, sau de la suveran…

Cand compostul va atinge ventilatorul , in opinia mea cel mai bine loc de a te afla este , inca : america…

Contra revolutia , a inceput deja…

Revolutia bolsevica a lui Obama si a cohortelor lui de vermine , va fi incetinita si in 2012 oprita…

Marca pe calendar ziua de nov. 2 a.c(e.n.)…vei asista la o contra revolutie…

ValVerde 11-05-2010 - 21:47

Uite ce nu te-au invatat la secta:

Atit “Parlamentul” cit si “Congresul” indeplinesc aceeasi functie in organizarea politica a societatii:
Au rolul legislativ suprem in cadrul unei tari.
Exista diferente de cum sint alesi reprezentantii poporului si exista diferente de procedura. Din punctual asta de vedere, autorul articolului ar fi trebuit sa fie mai atent.

Diferente cosmetice nu sint importante in transmiterea mesajului. Nu exista nici o diferenta intre “Secretary of State” si “ Ministru de Externe” asa cum nu exista nici o diferenta de esenta intre “Department” si “Minister”. Exista diferente de semantica, fara ca asta sa anuleze semsul celor raportate.

Poti explica ce intelegi prin “republica reprezentativa”??? Aici nu mai avem de-a face cu cuvinte diferite, ci cu concepte pe care le inventezi.

Ceea ce vrei sa spui este “democratie reprezentativa” (spre deosebire de “democratie directa”, ca atunci cind ai un referendum)
James Madison a pus semnul egal intre republica si democratie reprezentativa, ceea ce face expresia “republica reprezentativa” un fel de non-sens repetitiv.

Pst..pst…nu comenta asta la tine la secta, ar putea sa te excluda pentru ca nu indeplinesti baremul de ignoranta.

ioan 12-05-2010 - 05:07

Unii postaci se ocupa cu bruiajul, celor care au ceva de spus impotriva celor care ne-au dus la faliment.
Pentru aceasta, posteaza tot felul de chestiuni sterile,ca sa ocupe spatiu si sa distraga atentia, cauta sa descrediteze, sa jigneasca si in final sa para atoate stiutori. Pentru cititorul inteligent este foarte clar ca autorul articolului face o paralela intre doua sisteme,(unul functional iar altul falit) iar in comunicare este esential sa aduci discursul la nivelul intelegerii celor carora te adresezi.
Cred ca puterea trebuia sa isi aleaga postaci mai inteligenti, pe unii ii plateste degeaba.
Domnule Petrescu articolul este foarte bine scris iar noi am inteles foarte bine sensul realatarii.

un crestin 12-05-2010 - 05:19

Have a Christ centered day !

ValVerde 12-05-2010 - 18:15

[quote name=”un crestin”] Have a Christ centered day ! [/quote]

Thank you,
You have a reality based, reason anchored day (and life)!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult