Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE-Instanta a amanat dosarul „Zambaccian”

UPDATE-Instanta a amanat dosarul „Zambaccian”

scris de Ziua Veche
7 afisari

.UPDATE ora 14.20-Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au amanat, miercuri, pentru 8 octombrie, procesul in care fostul premier Adrian Nastase este acuzat de luare de mita in dosarul „Zambaccian”.

 

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie judeca miercuri procesul in care fostul premier Adrian Nastase este acuzat de luare de mita in dosarul „Zambaccian”, tranmite Agerpres.

La termenul din 14 iunie, judecatorul a constatat ca la dosar a fost depusa o cerere din partea lui Nastase de acordare a unui termen in vederea angajarii unui aparator, in timp ce sotia acestuia, Dana Nastase, a cerut xerocopierea intregului dosar de urmarire penala.

Instanta a admis cele doua cereri si a acordat un nou termen pentru data de 15 septembrie. La proces nu a fost prezent fostul premier Adrian Nastase sau vreunul dintre inculpati.

Fostul premier Adrian Nastase a fost trimis din nou in judecata, pe 5 mai, de procurorii anticoruptie in dosarul in care este acuzat de luare de mita privind bunurile din China, asa-numitul dosar „Zambaccian I”.

Potrivit DNA, in sarcina lui Adrian Nastase s-au retinut infractiunile de luare de mita in forma continuata si santaj.

In acelasi dosar au fost trimisi in justitie sotia sa, Daniela Nastase, acuzata de complicitate la luare de mita, participatie improprie la infractiunea de folosire la autoritatea vamala de documente false in legatura cu fapta de coruptie si spalare de bani in legatura cu infractiuni de coruptie, toate in forma continuata, si Irina Paula Jianu, fost inspector general de stat la Inspectoratul de Stat in Constructii, pentru mai multe fapte de coruptie similare, printre care si dare de mita.

0 comentariu

ionescu 10-05-2010 - 21:28

Chiar azi primarita din Milano si ministrul de interne, un xenofob nenorocit, au spus la unison ca tiganii si imigratii clandestini devin de regula delincventi. E ceva normal.

alamar 10-05-2010 - 21:47

Dle ionescu, eu am o alta notiune…radicala…

In trecut , in istorie, in vechile dictionare , cuvantul : ” candestin” insemna ceva ilegal ,in afara legii…

Astazi , cand lumea este cu susul in jos si nebunii conduc azilul , cititm postari , in care gloatele sunt socate , cand cineva are tupeul de spune adevarul : imigrantul clandestin , a inclacat o serie de legi , si de este…delicvent…

Deci cei care au curajul astazi sa spuna lucrurilor pe nume , sunt catalogati acum de gloate ca : xenofobi nenorociti…

Traim in Twilight Zone…Nu mai traim in Realitate…Azilul este condus de pacienti…

Postarea dlui ionescu , va fi muzica la urechea ungurilor clandestini din covasna ,mures,sau harghita…Daca dl Basescu sau vreun alt politician mioritic,va indrazni sa-i canoteze ca delicventi pe emigrantii ilegali din Romania, atunci, ptr. a dovedi ca dl Basescu nu este un xenofob nenorocit, nu are decat sa invite pe imigrantii clandestini din Bucuresti , la Ateneu , ptr. a fi tratati cu un concert pe muzica lui Enescu…

De aceea europa si vestul sunt in plin colaps…milioane si milioane de mentalitati si conceptii precum cele ale dlui ionescu…

succes…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult