Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Nati Meir a încercat să se sinucidă în puşcărie

Nati Meir a încercat să se sinucidă în puşcărie

scris de Ziua Veche
1 afisari

Fostul parlamentar Nati Meir, închis pentru trafic de influenţă, a încercat să se sinucidă în penitenciar, a informat Realitatea tv.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti l-a trimis în judecată, pe 9 februarie, pe fostul deputat PRM Nati Meir, în stare de arest preventiv, în dosarul în care acesta este acuzat că a înşelat mai multe persoane, folosindu-se de calitatea sa de fost parlamentar şi candidat la preşedinţia României. În martie, Meir a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru înşelarea mai multor persoane cărora le promisese locuri de muncă în Israel.


Mai mult, fostul parlamentar a fost condamnat, pe 2 martie, la o pedeapsă de 4 ani de închisoare, cu executare, tot pentru înşelăciune, dar hotărârea nu este definitivă. De asemenea, Nati Meir a fost arestat preventiv într-un alt dosar, alături de fiul său, Or Meir, în vârstă de 19 ani. Or Meir a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 20.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi pentru revocarea unui mandat de arestare şi pentru obţinerea unei pedepse mai mici într-un proces penal.

0 comentariu

FORESKIN 14-05-2010 - 02:29

..Propun sa va RUGATZI la un Dumnezeu de treaba (NU crestin-ortodox fiindca e mincinos si super-corupt !)sa faca o MINUNE – adica atunci cand Parlamentul e in Sesiune – sa dea un cutremur – si sa-i inghita PE TOTI…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult