Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Nati Meir e liber şi face acuzaţii – VIDEO

Nati Meir e liber şi face acuzaţii – VIDEO

scris de Bogdan Crețu Roman
9 afisari

Fostul deputat Nati Meir, judecat pentru pentru trafic de influenţă, a părăsit, luni seară, Penitenciarul Galaţi, după ce Curtea de Apel Galaţi a respins recursul procurorilor la decizia de punere a sa în libertate.

nati-meir-la-iesirea-din-inchisoare-penitenciar-galatiNati Meir a fost aşteptat la poarta Penitenciarului din Galaţi doar de avocatul său. El a lansat încă din primele minute de libertate o serie de acuzaţii la adresa procurorilor DNA.

„Mi-a spus mie aşa: dacă vrei ca băiatul tău să fie în libertate, ori să scapi tu în Bucureşti, dă-mi numele care îţi spun ţie acuma. Vadim Tudor, Adrian Năstase, pe Radu Mazăre şi pe Constantin Hogea„, a declarat fostul deputat.

Nati Meir a spus că Adrian Minune, Vasile Blaga şi Traian Băsescu se fac vinovaţi de faptul că el a stat în arest fără să fie vinovat: „Îl acuz pe Adi Minune că mi-a făcut dosarul ăsta. Lângă el, îl mai acuz pe Bujor Florescu, care a fost partenerul meu, pe Vasile Blaga, şi îl mai acuz pe preşedintele Traian Băsescu„.

Nati Meir susţine că a fost bătut de către un alt deţinut când se afla în Penitenciarul Jilava. El a mai spus că a fost tratat prost în detenţie: „Este greu, după un an şi jumatate, vezi cum am intrat, şi cum ies. Am slăbit foarte mult şi am o semipareză. Eu şi fiul meu am făcut puşcărie degeaba aici”.

Nati Meir şi fiul său au interdicţie de a părăsi Bucureştiul în perioada cercetării penale.

1 comentariu

Ciu Huhu 12-04-2011 - 13:44

Individu’ asta, evreu ce face de rusine statu evreu va fugi din Romania inainte de a fi condamnat!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult