Ne-a scris Vîntu. Vezi scrisoarea | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE. Ne-a scris Vîntu. Vezi scrisoarea

UPDATE. Ne-a scris Vîntu. Vezi scrisoarea

scris de Roland Catalin Pena
10 afisari

UPDATE. Joi, 11.50. Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu este din nou internat în Spitalul Floreasca din Capitală, acesta având o rotulă spartă.

Sorin Ovidiu VintuConform surselor citate de Agerpres, Sorin Ovidiu Vîntu suferă şi de o fragilitate osoasă, cauzată de poliomelita pe care a avut-o în copilărie.

Vîntu a mai fost internat tot la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, pentru probleme mai vechi cardiace, fiind externat pe 11 ianuarie.

Pe 10 ianuarie, internarea lui Sorin Ovidiu Vîntu a fost motivul invocat de avocaţii săi la Tribunalului Bucureşti, unde se judecă procesul în care omul de afaceri este acuzat de favorizarea infractorului.

Sorin Ovidiu Vîntu are interdicţia de a părăsi teritoriul României şi este obligat să se prezinte la toate termenele procesului de la Tribunalul Bucureşti.

—————————-

Incredibil, dar adevărat. În loc să primim, de la fostul patron din umbră al ziarului ZIUA, lefurile pe care ni le datorează, pe mailul personal mi-a venit o epistolă în care Sorin Ovidiu Vîntu se plânge că e persecutat de judecătoare şi e victima unui editorial al unui coleg de la România Liberă.

Adresa de pe care a plecat comunicatul este S.O.Vintu@gmail.com.

Măi să fie, s-a întors lume cu fundu-n sus! Parcă marele mogul, însuşi, cerea mai an statului să se întărească pentru a nu-l mai fura el. Acum ce nu-i convine? Vezi în continuare…


comunicat sorin ovidiu vintu

6 comentarii

urbos 19-01-2011 - 18:07

Ma, daca lingeati atunci tot cu atata nesat dosuri, si pe al lui Vantu ca “patron din umbra”, meritati lefurile alea, meritati meritati. Lefuri nesimtite, dar meritati.
Pensie vreti?

Mache 19-01-2011 - 20:10

Mde,

A ajuns si jupan Vantu la lectura Scripturii: Pentru moment a retinut si aprofundeaza doar versetul de mai jos:

“Luaţi seama deci cum auziti: Celui ce are i se va da; iar de la cel ce nu are, si ce i se pare ca are se va lua de la el. ” (Luca 8.18)

Chiar asa, nu va bate gandul sa o puneti de o donatie pentru un biet om singur, bolnav si pe deasupra si haituit de potera bashinista…

WHO GIVES A SHIT ? FUCK YOU - Mr. VANTU...!! 20-01-2011 - 05:08

Eh dragule… Ia GHICI TU – CE-TI DAU EU SA-MI SUGI.. !!?

Parpanghel :Ro.thulla -ai,thullai... 20-01-2011 - 13:13

Pt. aceasta SKU.r SOARE, si streangul este de lux. Belit de viu, sarat si de-abia,apoi spanzurat!Ce spitale, ce tratament, ce rotule cu condescenta maxima ,streangul!

caplimpede 17-03-2011 - 14:49

Acest om este ori nesimtit ori dus cu mintea. Cum poate vorbi despre “un simulacru de proces” atata timp cat este injurat de atata lume pacalita? Sa multumeasca autoritatilor ca nu lasa lumea sa-si faca singura dreptate. Ca ar ramane nu cu rotula defecta ci fara picioare.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult