Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Neculai Onțanu, primarul Sectorului 2, audiat de DNA

Neculai Onțanu, primarul Sectorului 2, audiat de DNA

scris de C.S.
3 afisari

Neculai Onțanu, primarul Sectorului 2, a fost chemat la Direcția Națională Anticorupție (DNA), prezentându-se astăzi la sediul instituției pentru audieri.

Neculai Onțanu a fost audiat de procurorii DNA. (foto: Agerpres)

„Am fost invitaţi să dăm nişte lămuriri în legătură cu un titlu de proprietate care a fost eliberat de Capitală. Mi-au spus cei cu care am discutat că nu am nicio calitate. O calitate este atunci când se începe practic urmărirea penală”, a spus Onţanu.

Primarul sectorului 2 a adăugat că plângerea depusă la DNA în acest caz are doi semnatari şi vizează mai multe persoane, printre care şi el.

DNA trebuie să verifice orice plângere pe care cineva o face. În următoarele zile, vom da dispoziţii funcţionarilor care se ocupă de acest domeniu, având în vedere că este o cauză mai veche, de aproximativ zece ani, să scoată toate documentele din arhivă şi să le predăm la DNA în zilele următoare”, a completat Neculai Onţanu.

Potrivit edilului, plângerea este legată de terenul pe care este amplasat Institutul Fundeni şi care nu a putut fi retrocedat, având în vedere faptul că acolo se află unitatea spitalicească.

1 comentariu

Pribeagul 13-01-2014 - 22:33

Un reprezentant al elitei romanesti?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult