Nicolae Popa va fi extrădat

scris de D.S.S.
7 afisari

Preşedintele Indoneziei a semnat decretul de extrădare a lui Nicolae Popa, acesta urmând să fie predat autorităţilor române în termen de 30 de zile.  “MAE confirmă că instanţa indoneziană a hotărât că se poate da curs cererii de extrădare formulată de autorităţile române privindu-l pe cetăţeanul român Popa Nicolae. De asemenea, legea indoneziană nu prevede posibilitatea unui apel la sentinţa pronunţată astazi. Urmare a acestei hotărâri definitive, părţile implicate în procedura extrădării se reunesc pentru întocmirea proiectului de decret care va fi înaintat Preşedintelui Indoneziei spre aprobare. Numai după ce decretul va fi semnat, extrădarea poate avea loc”, precizează Ministerul Afacerilor Externe.

Nicolae Popa

Nicolae Popa va fi extradat-foto Reuters

Fostul director Gelsor Nicolae Popa a fost arestat, in 2 decembrie 2009, de autoritatile din Jakarta, Indonezia, el fiind condamnat de Tribunalul Bucuresti, in 2006, la 15 ani de inchisoare pentru inselaciune, alaturi de Ioana Maria Vlas, decizia ramanand definitiva in 2009.

Nicolae Popa a fost director al grupului de firme Gelsor si membru al Consiliului de Incredere al Sov Invest, societatea de administrare a FNI. Decizia definitiva si irevocabila in dosarul prabusirii FNI a fost data in 4 iunie 2006, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie.

2 comentarii

Baiet(EL): Prognoza meteo :intensificarile vantului de Rasarit 06-04-2011 - 11:25

Persoanele sensibile la variatiuni meteo se vor simti extrem de expuse.Rotula Eoliana va avea nevoie de un consult ginecologic amplu in vederea imobilizarii pe un timp limitat la cca 20jde aniii!Banii inapoi,sechestru asigurator la timp!Realitati!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult