Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Nistorescu va fi judecat pentru că a dat peste motociclişti

Nistorescu va fi judecat pentru că a dat peste motociclişti

scris de Z.V.
1 afisari

Cornel Nistorescu a fost trimis în judecată de procurori pentru vătămare corporală gravă din culpă în cazul accidentului rutier pe care l-a produs, în decembrie 2008, în centrul Capitalei.

Cornel Nistorescu va fi judecatDacă va fi găsit vinovat de către instanţă de acuzaţiile aduse de procurori Cornel Nistorescu riscă, potrivit Codului Penal, amendă penală sau închisoare de la 3 luni la 2 ani, informează Evenimentul Zilei, cotidian al cărui acţionar şi director a fost Nistorescu.

Faptele imputate jurnalistului se prescriu după cinci ani de la comiterea lor, adică în decembrie 2013, dacă instanţa nu va da o soluţie în acest dosar până atunci.

Accidentul în care a fost implicat Nistorescu a avut loc pe Bulevardul Lascăr Catargiu din Bucureşti în seara zilei de 6 decembrie 2008.

Jurnalistul, care se deplasa dinspre Piaţa Victoriei spre Piaţa Romană, a întors maşina pe un scuar cu flori din mijlocul drumului, fără să se asigure, şi a intrat pe sensul opus, de unde venea motocicleta.

În urma accidentului, cei doi tineri de pe motocicletă au avut nevoie de 90 de zile de îngrijiri medicale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult