Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE: Voicu:Un singur om ma vrea arestat

UPDATE: Voicu:Un singur om ma vrea arestat

scris de Ziua Veche
4 afisari

 

 

.UPDATE 11.50:  Catalin Voicu: De ce procurorii nu ancheteaza cum au plecat in Irak zeci de milioane de euro?

 

Catalin Voicu a spus, la ICCJ, ca „un singur om” il vrea arestat si nu intelege de ce procurorii nu ancheteaza cum in cazul rapirii din Irak „zeci de milioane euro au plecat din Romania in Irak si au ajuns in conturile politiei irakiene, doar putin peste un milion de euro in conturile rapitorilor”. In ultimul cuvant in fata judecatorului inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), Catalin Voicu a aratat ca, in calitatea sa de membru al Comisiei de Aparare, s-a straduit mai mult de trei luni de zile sa audieze persoane implicate in cazul rapirii din Irak a celor trei jurnalisti romani, precizand ca rezultatul final a fost „unul sumbru”, informeaza Mediafax.


 

 

Zeci de milioane de euro au plecat din Romania in Irak si au ajuns in conturile politiei irakiene si doar putin peste un milion de euro in conturile rapitorilor”, a sustinut Voicu. El a precizat ca nu intelege de ce procurorii nu investigheaza si acest fenomen.„Un singur om ma vrea in arest si nu m-a vrut la Interne, iar DNA il reprezinta, nu eu vorbesc la Palatul Cotroceni pe telefoane”, a conchis, scurt, Voicu, fara a spune la cine face referire.

 ——————–

Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca luni dimineata cererea de eliberare sub control judiciar formulata de senatorul Catalin Voicu. Initial, cererea trebuia judecata vineri, dar aceasta a fost amanata deoarece avocatul lui Voicu nu s-a putut prezenta la termen, informeaza Realitatea TV. Tot astazi, ICCJ va judeca recursul impotriva deciziei de arestare preventiva pe numele acuzatilor din lotul Voicu. Vineri seara, inainte de incarcerarea la Directia Cercetari Penale, omul de afaceri Marius Locic a spus ca are incredere in justitie si ca, la recurs, magistratii vor lua decizia de a-l elibera. Costel Casuneanu a spus ca nu ii este teama de arest, dar ca nici nu are asteptari prea mari de la recurs. Judecatorul Florin Costiniu nu a facut nici o declaratie.


Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4  Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca luni dimineata cererea de eliberare sub control judiciar formulata de senatorul Catalin Voicu. Initial, cererea trebuia judecata vineri, dar aceasta a fost amanata deoarece avocatul lui Voicu nu s-a putut prezenta la termen, informeaza Realitatea TV. Tot astazi, ICCJ va judeca recursul impotriva deciziei de arestare preventiva pe numele acuzatilor din lotul Voicu. Vineri seara, inainte de incarcerarea la Directia Cercetari Penale, omul de afaceri Marius Locic a spus ca are incredere in justitie si ca, la recurs, magistratii vor lua decizia de a-l elibera. Costel Casuneanu a spus ca nu ii este teama de arest, dar ca nici nu are asteptari prea mari de la recurs. Judecatorul Florin Costiniu nu a facut nici o declaratie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult