Nouă condamnare pentru Bercea Mondial și fiica sa Izaura | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Nouă condamnare pentru Bercea Mondial şi fiica sa Izaura

Nouă condamnare pentru Bercea Mondial şi fiica sa Izaura

scris de A.A.
8 afisari

Bercea Mondial şi fiica sa Izaura au fost condamnaţi la închisoare în dosarul privind mituirea unui agent de la Penitenciarul Colibaşi.

Bercea Mondial și fiica sa Izaura, condamnați.

Bercea Mondial și fiica sa Izaura, condamnați.

În acelaşi dosar a fost condamnată la un an și patru luni de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei, fiica lui Bercea, Izaura Anghel.

Decizia a fost luată marţi de Tribunalul Argeş şi nu este definitivă, putând fi atacată. De asemenea, familia lui Bercea Mondial va trebui să plătească şi 5.000 de lei cheltuieli judiciare către stat.

Potrivit deciziei magistraţilor Tribunalului Argeş, Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost condamnat la câte doi ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi dare de mită, pedepsele fiind contopite. Acestei pedepse i-a fost adăugat un spor de opt luni, astfel că dacă decizia va rămâne definitivă Bercea Mondial ar urma să execute o pedeapsă de doi ani şi opt luni de închisoare.

La rândul său, fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, a fost condamnată la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, urmând să fie sub supraveghere pe durata a doi ani, timp în care va trebui să se prezinte la Serviciul de probaţiune Olt, la datele fixate de acesta.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, unde ispăşeşte o pedeapsă de opt ani şi nouă luni de închisoare pentru că şi-a înjunghiat un nepot într-un bar, în 2011. El a fost condamnat definitiv în 20 mai 2014. Fiul său, Florin Anghel, a primit o pedeapsă de cinci ani şi trei luni de închisoare, pentru tentativă de complicitate la omor. În acelaşi dosar, soţia lui Bercea Mondial, Fănica Anghel, a fost condamnată la un an de închisoare cu executare, pentru mărturie mincinoasă şi instigare la această infracţiune.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult