Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Nuţu Cămătaru a ieşit de la mititica

Nuţu Cămătaru a ieşit de la mititica

scris de D.P.
5 afisari

Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, a ieşit joi din Penitenciarul Jilava, după ce a executat un rest de pedeapsă de 30 de zile, în dosarul în care a fost condamnat alături de fratele lui, Sile Cămătaru, pentru trafic de persoane şi proxenetism.

foto:agerpres.ro

La ieşirea din penitenciar, Nuţu Cămătaru a spus că primul lucru pe care îl va face este să îşi vadă copiii şi i-a acuzat pe ziarişti că din cauza lor fratele lui ‘stă în lanţuri în Germania’.

Fraţii Vasile şi Ion Balint, cunoscuţi ca Sile şi Nuţu Cămătaru, au fost condamnaţi definitiv pe 11 mai la 13 şi respectiv şase ani de închisoare de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru trafic de persoane şi proxenetism. Nuţu Cămătaru s-a predat în 14 mai, la arestul Poliţiei Capitalei, iar Sile Cămătaru a fost prins în noaptea de 11 spre 12 mai, în Germania, la un filtru în trafic organizat pe autostrada Passau – Frankfurt.

Nuţu Cămătaru executase deja cei şase ani de închisoare într-un alt dosar, dar îi rămăsese un rest de pedeapsă de 30 de zile. În schimb, Sile Cămătaru trebuie extrădat în România, acesta urmând a executa un rest de pedeapsă de 3,5 ani de închisoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult